28 Mayıs 2009 Perşembe

Laranjeiras Meydan Dayağı



Maçları henüz izleme fırsatı bulamadım, o yüzden önümüzdeki hafta toplam 2 haftalık bir panorama yazacağım Brezilya Ligi'ne dair ama Fluminense'de olanları atlamak olmazdı. Santos'a evinde 4-1 kaybetti Fluminense ve taraftar tam anlamıyla çıldırdı. Dün 30 kadar taraftar Fluminense'nin idman sahası Laranjeiras'ı bastılar. Başta Diguinho - ki şu iri kıyım abinin kovaladığı ortasaha oyuncusudur - ve bek Eduardo Ratinho olmak üzere protestoya başladılar, ardından da sahaya girip bir güzel meydan dayağı attılar. Takıma bu sene transfer olan Diguinho dayaktan en çok nasibini alan oyuncu. Midesine ve çenesine yumruk darbeleri almış. Diğer oyuncular bir şekilde sağ salim ayrılmış antrenmandan. Brezilya basını ve Fluminenseli taraftarlar tepkililer olaylara. Bugün de antrenmandan ziyade polis vardı Laranjeiras'ta. Sivil, üniformalı hep beraber olayları araştırıyorlar. Nesini araştırıyorlarsa artık.







Etiketler: ,

4 Yorum:

Blogger varol döken dedi ki...

orantısız güç kullanımı, ayıptır yahu...

28 Mayıs 2009 16:44  
Anonymous Adsız dedi ki...

İşin ilginci, bu kızgın abileri durdurabilmek için özel güvenlik tarafından havaya ateş açıldığı yazıldı. Kulüpten de hemen yalanlama geldi ama bu mevzu, dayaktan daha fazla gündem yarattı...

28 Mayıs 2009 17:00  
Blogger Öldürmeyen intihar dedi ki...

Bir de ruhsuz,vurdumduymaz deriz brezilyalilara...Yanlis tanimisiz Bundan sonraki maclarda da Fluminenseli oyuncularin performasini ayrintili olarak bekliyoruz senden.Ona gore samandiraya girelim.

28 Mayıs 2009 22:00  
Blogger armgn dedi ki...

Şu iri kıyım abi de cüssesinden beklenmeyecek oranda hareketli geldi bana

29 Mayıs 2009 09:23  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa