30 Haziran 2009 Salı

Kayzer'den Vuvuzela Yorumu



"Büyük bir şölendi, vuvuzela sesini sevdim. Avrupa'da insanların daha farklı tavırları var, daha ketumlar ama burası Afrika. Vuvuzela onların kültürü ve destekliyorum."

Etiketler:

5 Yorum:

Blogger Serapbenbuyrun dedi ki...

Bu zımbırtıya tek karşı ben miyim yahu :)

30 Haziran 2009 11:05  
Blogger kutay dedi ki...

vuvzelayı ben de sevdım ama backenbauer sevınce kıllandım bıraz, başka amaçlara mı hızmet edıyor yoksa...

30 Haziran 2009 14:02  
Blogger varol döken dedi ki...

ya kültüre saygı falan ne kültürü ya, adam maçta elinde incil tutuyor... bıraksınlar bu politically correct ayaklarını, bir sike benzemeyen hiçbir özelliği ve kültürü de olmayan plastik bir bok... çıkardığı ses de boktan, ahenk yok uyum yok armoni yok... sanki millet adamların müziğine kültürüne itiraz ediyor... getirsinler bakalım tamtamları, bongoları (bongo brezilya değil mi lan harbi zırcahilim), koraları kimse itiraz ediyor mu... çıkıntılık yapmasınlar az biraz insan olsunlar... o gebeş suratlı blatter de, koskoca kayzer de yalakalık olmasın... zaten afrika da amerika da dünya kupası falan olmaz kimse kimseyi kandırmasın... afrika da olacaksa güney afrika olmaz en azından... ulan bak nevrim döndü, biraz doğru biraz yanlış oldu ama şöyle bitireyim o kadar çok seviyorsa kayzer af buyrun götüne soksun o boruyu!

30 Haziran 2009 14:44  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

İki duble rakı iç Varol, az sakinleş.

Daum tanıtılınca mı sinirlendin sen böyle :)

30 Haziran 2009 15:02  
Blogger varol döken dedi ki...

@alper
yok ya hakikaten sinirlendim bu kaypak açıklamalara... vuvuzela afrika'nın rengiymiş bilmem ne... fason üretim abi bunlar, beynimizi yediler bütün turnuva... ayrıca adamların alayı çakma ne afrikalı ne avrupalı... verseler şöyle nijerya'ya, kamerun'a içim gam yemeyecek... külliyen nefret ettim vuvuzelalarından da baba zulalarından da...

daum'a gelince, daum'dur işte, 3.5 milyon euro'ya içi nasıl kaynamış:) iyi kadro var elinde başarılı olacaktır, en azından türkiye'de... aragones'ten sonra herkes ilaç zaten... ötesini berisini düşünerek olmuyor ki bu işler, boşuna yıpratıyoruz sinirleri... ben keyfime bakarım bundan sonra, 10 metre önümde oynarsa çakal carlos hiç yapmadığım şeyi yapıp küfrü basarım (portekizce kursuna başlayacağım dönerse:)

30 Haziran 2009 16:18  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa