22 Temmuz 2009 Çarşamba

16 Günde Barcelona



UEFA ve İspanya Süper Kupa maçları öncesinde 24,167 kilometre yol tepecek Barcelona, 16 günlük sezon öncesi yurtdışı hazırlık döneminde. Önce İngiltere'de Wembley Cup'a katılacaklar. Wembley Stadı'nda Al Ahly ve Tottenham ile iki hazırlık maçı oynayacaklar. Xavi, Iniesta, Busquets, Eto'o, Puyol, Dani Alves ve Milito'nun yokluğunda, Guardiola 28 kişilik kamp kadrosuna 11 altyapı oyuncusunu aldı. İspanya pasaportunu yeni eline alan ve ağabeyinden daha yetenekli olduğu söylenen Jonathan Dos Santos da kadroda. Tottenham maçında biraderinin adını çakmaya çıkarabilir. Sonra Amerika'ya geçecek Barcelona. Los Angeles Galaxy, Seattle Sounders ve Chivas ile 3 maç yapacaklar. 16 günde toplam 5 maç. Maçların oynanacağı en küçük stad 67.000 kişilik Qwest Field. İngiltere ve Amerika'da kaç gurbetçi Katalan var ?

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger HKNSRN dedi ki...

Jonathan Dos Santos'u merak ettim. Bir çok genç oyuncu yer alacaktır yine bakalım yüreğimizi hoplatacak işte bu çocuk büyük yıldız olabilir diyeceğimiz birisi daha çıkacak mı?
www.hknsrn-gencfutbol.blogspot.com
DAHA YENİYİM BEKLERİM SİZLERİ...

22 Temmuz 2009 14:51  
Blogger DaesAgelmar dedi ki...

Futbol -marka - Pazarlama üçgeninde verkaçlarla hazırlık kampları yapıyorlar. Bizimkiler gibi amatör lig takımlarıyla otel sahalarında top oynamıyorlar. Pazarlamanın ve global yaklaşımın bir ürünü bence doğal geliyor artık.

22 Temmuz 2009 16:58  
Blogger lionel dedi ki...

jeffren, thiago, gai, jonathan, muniesa dikkat edilmesi gereken oyuncular.thiago u-19 kadrosu ile beraber, sonra katılacaktır.

22 Temmuz 2009 21:01  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa