2 Temmuz 2009 Perşembe

Internacional 2 - 2 Corinthians



Bunun gibi onlarca kare vardı Beira Rio tribünlerinde. Internacional taraftarının inancı hat safhadaydı maç öncesinde. Maçtan evvel tribünde yapılan meşale organizasyonu benim daha önce görmediğim çaptaydı. Her halükarda heyecanı yüksek olacağı belliydi maçın. İki takım da diziliş olarak ilk maçtan farklı görüntü çizmedi. Sadece oyuncu bazında ellerindeki tüm kozları kullandılar ve anlayışlarını revize etmişlerdi. Corinthians 2-0 avantajıyla kontrollü, sakin, pas yaparak ve kontrayla fırsat kovalama peşindeyken; Internacional çok aceleci başladı, erken gol için hemen saldırdılar. 12 ve 19. dakikalar arasında D'Alessandro, Taison ve Nilmar ile 3 net pozisyon yakaladılar ama cömertçe harcadılar.



Corinthians ise kaleye ilk kez 21. dakikada hücum etti. Andre Santos'un ortasına 1.68 boyundaki Jorge Henrique kafasını koydu ve Beira Rio'yu büyük bir susukunluğa gömdü. Golden önce golü atan Jorge Henrique'nin sağ çizgide Indio'ya faul yaptığını gördük tekrarda. Corinthians Inter kalesini 2. kez geldiğinde dakika 29 idi. Müthiş bir organizasyonla yine Inter'in sağ kanadından aktılar. Konfederasyon Kupası'nın dikkat çekenlerinden Andre Santos'u buluşturdular topla. O da sol çaprazdan tavana astı. Internacional devreye 1 gol bulup girme aşkıyla yine yüklendi ama kaleci Felipe izin vermedi, bilhassa Nilmar ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok başarılıydı. Maçın bundan sonraı formaliteydi, izlemedim ama çok coşkulu ve renkli kutlamış Corinthians. Kolay değil, geçen sezon 2. ligdeydi bu takım. Teknik direktör Mano Menezes'i kutlamak lazım bir kez daha.

Etiketler: ,

2 Yorum:

Blogger DaesAgelmar dedi ki...

Tosuncuk hala daha kupa almaya devam ediyor. Gerçek mi sahtemi diye tartışanlar Di stefano ile poz verecekken Kupa kaldıran El Femeneno kupayı kaptı. 2010 da gelirse asıl ayarı o zaman verecek.

2 Temmuz 2009 15:48  
Blogger varol döken dedi ki...

ya o değil de nedir bu her yerde i love jesus tişörtleri ya? bizde olduğunu düşünsenize hz. muhammedi seviyorum yazsa bir futbolcu ne olur acaba ortalık?

3 Temmuz 2009 11:20  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa