1 Temmuz 2009 Çarşamba

Lorik Cana



Birinin hayali olan transfer diğerinin kabusu. Lucho Gonzalez kulüp rekoru kırarak Marsilya'nın yolunu tuttu, Lorik Cana bavullarını hazırlamakla meşgul. Kaptan yeni sezonda Velodrom Stadı'nda olmayacak büyük ihtimalle. Kaleyi dolduran kaleciler vardır, bu da ortasahayı dolduranlardan. 83 doğumlu, sert ve dinamik. Görev adamı değil, 10 metrekarede oynayanlardan hiç değil. Lider oyuncu. Takım ruhu, kaptanı.Türkiye'de bir önlibero manyaklığıdır almış gidiyor. İhtiyacı en büyük olan da Fenerbahçe. Poulsen'in idealleriydi, evliliğiydi, eşiydi derken Fenerbahçe hala aradığı adamı bulamadı. Fena olmazdı Lorik Cana.

Etiketler:

6 Yorum:

Blogger memduh95 dedi ki...

Bu adamın farkında değil mi bizim kulüp yau. Pankart yaptırıp kulüp önünde ses getiren eylem mi yapalım nabalım böyle adamlar için.

1 Temmuz 2009 14:47  
Blogger Sade dedi ki...

İyi bir öneri ama kör gözler görebilir ve değerlendirebilirlerse!

1 Temmuz 2009 15:26  
Blogger steven_stiffler dedi ki...

Arsene Wenger istememiş miydi geçen sezon abi ?

Lorik Cana Marsilya'dan ayrıldığı takdirde 3 büyük ligden birine transfer olur diye düşünüyorum.Beşiktaş maçında saha içinde yaptığı abilik çok dikkat çekmişti.Tam bir lider,genç arkadaşlarının ayakkabısını bile bağlayan bir lidermiş ayrıca.

1 Temmuz 2009 16:45  
Blogger alperensaylar dedi ki...

poulsen'e 8 milyon vermek yerine en fazla 5 milyon verip ya lorik cana ya da emana'yı almak daha mantıklı gibi. hatta 10 verelim ikisini de alalım:)

1 Temmuz 2009 18:03  
Blogger CaRtMaNtR dedi ki...

Galatasaray kendisini Lincoln yada Linderoth yerine düşünse yine çok sağlam bir hamle olacak. Acaba Haldun Üstünel bir gece operasyonu ile bunuda yapabilir mi.

Servet transferinde Cana+2-3 miyon avro alınsa bile Haldun Üstünel'in Florya'ya heykeli dikilsin derim :D

2 Temmuz 2009 14:04  
Blogger Volvox dedi ki...

Tebrikler Lambuja ;)

9 Temmuz 2010 00:42  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa