25 Temmuz 2009 Cumartesi

Zlatan Ayrıldı, Gider Zamanı



Türklere en çok kim benzer diye sorsalar listenin tepesine İtalya'yı ve Yunanistan'ı koyarım. Inter 4 senedir Serie A'yı şampiyon olarak kapatıyor. Inter hariç bütün İtalyanlar ama Milan ve Juventus yoktu diyorlar. Olduklarında eski güçlerinde değillerdi yorumu geliyor. Bahane üstüne bahane. Sonuncusu da ama Ibrahimovic vardı. İsveçlinin Barcelona'ya gideceği kesinleşir kesinleşmez Fiorentina hocası Prandelli "göreceğiz Mourinho'yu" demiş. Görseler de bu bahane zinciri bitmez. Seneye Kaka yoktu denir. Ferrara çaylaktı denir. İtalya dışından birilerini başarısı hele Mourinho gibi kibirli olanların ki çekilecek dert değil tabi. Postu meşhur takasla bağlayalım. Mourinho memnun takastan. Kendisine göre 100 milyon €'luk bir takas bu ve Eto'o da en az Ibrahimovic kadar değerli. Barcelona'dan gelecek 48 milyon € nakit paranın bir bölümü Cassano transferinde kullanacaklar. Basında geçen rakam 18 milyon €.

Etiketler:

4 Yorum:

Blogger Mithra dedi ki...

Cassano yerine ofansif yönü güçlü bir orta saha veya yaşlanan Figo yerine birini transfer etmeye çalışsalar daha iyi olur diye düşünüyorum.Mourinho bilir işini.Bu sene artık Inter'den Şampiyonlar Ligi'nde en az yarı final bekliyorum.İtalya'da zaten rahat şampiyon olurlar.

25 Temmuz 2009 16:33  
Blogger HKNSRN dedi ki...

48milyon€ cassano'nun transferinde kullanılırsa yazık olur. Figo'nun yerine transfer fikri çok mantıklı.

25 Temmuz 2009 17:56  
Blogger Protanopia dedi ki...

Sonuna kadar haklı Mourinho. Barcelona'nınkinin zarar olduğu kabak gibi ortada da, sadece madem Eto'dan faydalanamayacağız bari top class bir adam aldık çok para vermiş olsak da olabilir tesellisi.

Zlatan Messi'nin, Xavi'nin Iniesta'nın olduğu yerde burnu havalarda gezerse asıl o zaman yiyecek lafları. Henry bile gariban kaldı oralarda. Merakla bekliyoruz.

Konunun çok dışına çıkmışım :) kusura bakmayın.

25 Temmuz 2009 20:21  
Blogger Zoma dedi ki...

Cassano biraz fazla olmayacak mı? Balotelli, Milito, Eto'o varken yedek oturur bol bol.

26 Temmuz 2009 14:45  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa