5 Ağustos 2009 Çarşamba

Juan Figer ve Yeni Brezilyalılar



Televizyon ve yazılı basını daha çok takip ediyorum. Birkaç sevdiğim program hariç çok iyi bir radyo dinleyicisi değilim. Radyospor'da takip ettiğim bir program da yok. Kalite ve inandırıcılık sorunları var. Bilhassa da Fenerbahçe içerikli yayınlarında. Bugün bir blog okurundan e-mail aldım. Engin Verel, Fenerbahçe'nin yeni transferleri Andre Santos ve Cristian'ın transferlerinde Figer'in parmağı var, menajerleri Figer'in adamları demiş. Fenerbahçe'nin yumuşak karnı Juan Figer. Bunun iddia edileceği açıktı ve oyuncular transfer olduğunda Figer ile alakalarının olmadığını yazmıştım. Bir daha yazalım; Juan Figer ile Andre Santos & Cristian transferlerinin alakaları yok. Bu iddia yalan. İki oyuncu da Europe Sports isimli bir menajerlik şirketine bağlı. Merkezi Sao Paulo'da olan, ağırlıklı olarak Rus ve Yahudi sermayesini bünyesinden barındıran, bir çok ülkeden menajerle çalışan bir şirket. Juan Figer'in işlerine de artık hastalığı sebebiyle yardımcısı Christian bakıyor, para pul meseleleriyle de oğlu ilgileniyor bildiğim kadarıyla. Amatör bir takipçi olarak bunları ben bilebiliyorum. Radyospor ve Engin Verel bilmiyor. Saran Grubu'na bağlısınız, Sadettin Saran ile Aziz Yıldırım'ın arası açık ama böyle de aleni sallanmaz der ve bağlarım postu.

Etiketler:

7 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Abi işlerine gelmiyor. Yoksa kim 100 tane iddia ortaya atıp da bir sonraki sene birisi eskaza tutarsa 'biz demiştik oğlum' diyecek. Bu adamların ne Fenerbahceliliğine ne de spurcu kişiliklerine inanıyorum. Hala 3 kuruş para hesabı peşinde koşuyorlar. R.madrid bugün 30M€ ya xabiyi almış. F.bahce geçen sene 12-13 e onu alırken ortalık ayağa kalktı. ,bu sene bütün alınan oyunculara 30M verildi verilmedi. hala 3 kuruşa 5 köfte peşinde millet.

5 Ağustos 2009 15:15  
Blogger İlker Yılmaz dedi ki...

Alenen salladığını kim bilecek ki. Malesef bilgiyi hep başkalarından, kulaktan dolma öğreniyoruz. okumak, internet gibi büyük bir deryayı hiçe saymak adetimiz değil pek.

radyo programlarını dinlemekte pek bi fayda yok zaten. ben yatmadan önce bazen yarım saat, 1 saat falan dinliyorum. devamlı telefon bağlantısı olur. ekseriyetle ''Engin abi artık Emana'yı istiyoruz'' denir. şu ana kadar öğrendiğim hiç bir şey yok. arada bazı menejerler bağlanır veya anadolu kulüp başkanları bağlanır onlardan belki bişi öğrenirsiniz o kadar.

5 Ağustos 2009 17:16  
Blogger os dedi ki...

o değilde, europe sports'a bi baktım da,

almanya'da Sevki Pehlivan
isviçre'de yusuf kara & nedim yıldız
isveç'te ferhat çifçi

ne iş bu kadar türk :)

5 Ağustos 2009 18:34  
Blogger PVH dedi ki...

Engin Verel'i ciddiye alip dinlemek kabahat aslinda. Desteksiz sallama olayini asmis bir insan kendisi.

5 Ağustos 2009 20:23  
Blogger lesmiserable dedi ki...

http://www.sporyazarlari.com/FFutbol/futbol-genel/halil-ozer/06-08-2009/bir-mariusz-hikayesi/133007.aspx

bi de şuraya göz atmak lazım bu santos-christian transfer hikayesinde. şiddetle tavsiye edilir.

6 Ağustos 2009 09:08  
Blogger GoGo dedi ki...

Hocam sende amatör takipciysen biz ne oluyoruz?

6 Ağustos 2009 09:13  
Blogger varol döken dedi ki...

engin verel'in ağzından çıkanı değil, gözlerinin söylediğini okuyun!

tırışkacı!

6 Ağustos 2009 11:19  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa