20 Ağustos 2009 Perşembe

Pedro & Henrique



"Garbage time" bir NBA tabiri. Oyunun neticesinin belli olduğu, seyretmeseniz de birşey kaybetmeyeceğiniz zaman dilimi için kullanılır. Adaptasyonu gerekenlerin, güven sorunu yaşayanların, fazla süre bulamayanların ısınma turlarıdır aynı zamanda. İyi değerlendirenler figüranlıktan terfi edebilir. Meraklısı için Kaan Kural'dan "İki Brian'ın hikayesi" şiddetle tavsiye edilir. Pedro Rodriguez Ledesma bir forvet oyuncusu. Barcelona'nın altyapısından yetişme. 22 yaşında. Türkiye için genç ve gelecek vaadeden oyuncu yaşı ama Barcelona için 3-4 sene geriden geliyor. Geçen sezon garbage time oyuncusuydu. Bu sezon öncesi fırsatı iyi değerlendirdi. Barcelona San Mames'de 2-1 kazanırken Pedro'nun hanesinde 1 gol 1 asist yazıyordu. 5 senelik sözleşme yaptılar. Serbest kalma bedeli olarak 75 milyon € yazdılar kontratına.



Henrique geçen sezon başında Coritiba'dan Palmeiras'a transfer olmuş ve 5 maç oynayıp Barcelona'nın yolunu tutmuştu. Gelir gelmez Keirrison gibi kiralık verildi ve sezonu Leverkusen'de tamamladı. Bence performansı ikna ediciydi ama Guardiola La Liga'da da 1 sezon geçirmesini istiyor Brezilyalının. Espanyol'a önerdiler. Hem oyuncuları oynayacak, hem de ezeli rakibin Daniel Jarque acısına ortak olup hafifletecekler. Espanyol Coloccini'den vazgeçerse tabi...

Etiketler:

1 Yorum:

Blogger Olympian dedi ki...

coloccini nasil bu kadar under-rated bi adam olabilir, aklim hic almiyor. kilibik mi, obsesif mi nedir bu adamin sorunu da kimse ilgilenmiyor?

21 Ağustos 2009 16:17  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa