17 Ağustos 2009 Pazartesi

Benitez'in Son Aşkı



Agger'in doğru dürüst oynadığını görmedim, sürekli sakat. Skrtel de çok sağlam sayılmaz. Carra efsane ama yaşı kemale eriyor yavaş yavaş. Benitez'in elindeki stoper rotasyonu bu. City ve Everton'dan dahi sonra gelir bana göre. Tottenham maçında gördük. Bek kalitesi, güçlü ortasaha göbeği ve total savunma anlayışıyla bu zaafın üstesinden geliyor Benitez, ama takım da düşük skorlu bir profil çiziyor bu şekilde. Stopere oyuncu alacak Benitez, şart kaldı ki. Hani bir kere de üst düzey bir adamın peşinden koşşa dişimi kıracağım. Hedefinde yine 2. sınıf bir İspanyol, daha doğrusu Basklı var. Athletic Bilbao'nun 24 yaşındaki Fernando Amorebieta'nın peşinde. Del Bosque son oynanan Danimarka maçında aday kadroya da aldı Amorebieta'yı ama saha sürmedi. Basında geçen rakam 12 milyon €. Benitez'e kebapçı çaycısı kılıklı deyince kızıyorlar sonra...

Etiketler:

4 Yorum:

Blogger aea dedi ki...

İlla İspanya'dan alacaksa Garay'ı alsın ne bileyim Alexis'i alsın hatta Heitinga bile olur. 12M verdikten sonra

18 Ağustos 2009 01:04  
Blogger Her Yol Roma dedi ki...

D.Kiev'den Pape Diakhate'nin adını da gördük Pool için..

18 Ağustos 2009 01:30  
Blogger fatih's dedi ki...

İlk defa sana katilmiyorum alper abi bana kalirsa liverpool'un stoperleri dunyanin en iyi 3 tandemi arasindadir(agger-carrager)

18 Ağustos 2009 02:22  
Blogger torres dedi ki...

Carragher-Skrtel ikilisinde, sorun topla çıkamamak. Agger bunu değiştirebilecek özelliklere sahip, ancak onu da pek sık göremiyoruz ne yazık ki yeşil sahalarda.

Bir kişi daha eklenebilir eklenmesine de, birincil sorun defansın tandemi mi? Bence değil.

Birinci sorunun olmayan yere bu parayı harcamak lüks olur, hele de parasızlık ile ilgili demeçler verirken.

18 Ağustos 2009 12:36  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa