3 Eylül 2009 Perşembe

Barış Özbek



Barış Özbek Feldkamp'ın görev yaptığı 2007-08 sezonunda Serkan Çalık ile birlikte gelmişti Galatasaray'a. İlk sezonda alınan şampiyonlukta Servet ile birlikte büyük de katkısı vardı. İsmi Türkiye ile geçiyordu ama Almanya için 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynuyordu. İlk tercihi de orasıydı ama finallere götürülmedi. Kim olsa içerler bu duruma. Feldkamp onu kastederek "Galatasaray'da ve dolayısıyla Avrupa'da oynayan her oyuncu Almanya Milli Takımı için düşünülmeli. Kibirli olmamalıyız, çünkü o kadar iyi değiliz." dese de Özbek'in Löw'ün kadrosunda rekabet edeceği oyuncular Khedira, Rolfes, Hitzlsperger, Weis, Gentner ve hatta Torsten Frings. Spox'un yalancısıyım; Essen döneminde otobüsten antrenman kesmedi diye inip kalan 20 kilometreyi de koşacak azme sahip bir futbolcu Barış; ama bu rotasyonu zor deler. Edwin Boekamp'ı dinleyip Almanya'ya dönerse belki ama bundan sonra milli takım için tek şansı Fatih Terim'dir bana göre. Belçika gibi daha düşük kalibredeki bir takımda oynayamayan Önder Turacı'yı düşünmesi de kararını çabuklaştırır.

Etiketler: ,

9 Yorum:

Blogger Sinan Yılmaz dedi ki...

Şeyde var, Alman Milli takımı Türk milli takımın çok üstünde olmasına rağmen. Türk Milli takımın da hep aynı tip adamların seçilmesi, bir nevi performansa göre değilde, kafasına göre adam alması Fatih Hocanın...

Sanki Türk Milli takımını ona daha uzak kılıyor.

Sonra bakalım, ülkücü mü bu adam! Ülkücü olsa oynar da...

3 Eylül 2009 17:12  
Blogger Just Frank dedi ki...

Tamam fazlasıyla azimli ve hırslı bir oyuncu ama dozunda değil, bu yüzden çok şey kaybetmek üzere olduğunun farkına varmalı..Her yeni sezon öncesi kesinlikle formayı alacağım türünde açıklama yapabilen nadir oyunculardan, ama bu sene pabucun pahalı olduğunu öngöremedi Rijkaard'ın gelişiyle.. ve kısıtlı yeteneklerini gözardı ederek kafa tutmaya kalktı Rijkaard'a, yani yapılmaması gereken tek şeyi yaptı..

3 Eylül 2009 17:21  
Blogger Aceto Balsikimo dedi ki...

bi gün no look pass yapacam derken boynu kireçlenme yapacak lan 2 metre yana o hareket yapılmaz ki. kendisine zannedersem tek eksiğiniz no look pass'tı demek isstiyorum. Bu arada cidden çok koşuyor ve fedakar bir oyuncu kanatta çok denendi ama asıl yeri çift ön liberolu sistemde o ikiliden biridir. Kötü şut çeker ısrarcıdır!

3 Eylül 2009 18:47  
Blogger Sinan Yılmaz dedi ki...

Her yeni sezon öncesi kesinlikle formayı alacağım türünde açıklama yapabilen nadir oyunculardan, ama bu sene pabucun pahalı olduğunu öngöremedi Rijkaard'ın gelişiyle.. ve kısıtlı yeteneklerini gözardı ederek kafa tutmaya kalktı Rijkaard'a, yani yapılmaması gereken tek şeyi yaptı..

Ne yapmış, ne yapmış!
Anlayamadım, kötü mü yapmış. Rijkaard'a ayıp mı etmiş.
Ağabey ne hayal gücü yüksek insanlarız biz. Vay anasını yaw :DDD

3 Eylül 2009 19:39  
Blogger Mehmet Çelik dedi ki...

Terim'i sevmemek, eleştirmek adına yüz tane şey sıralarım ama ülkücü deyince pek bi tuhaf olmuş. Türklere "onlar" diyen, kelime türkçe konuşmayan, konuşamayan Jamaikalı ay-yıldızlı formayı giyiyor ve Terim'de ülkücü oluyor. Garip!!!

3 Eylül 2009 21:44  
Blogger bombe_ekran dedi ki...

Gidebilirsek kesinlikle Güney Afrika kafilesinde yer almalı.

4 Eylül 2009 03:01  
Blogger anonim dedi ki...

Boynunu sağa sola çevireceğine, Ayhan sahada ne yapıyor diye baksa, incelese ve bir şeyler kapsa, on yıllık orta saha ihtiyacımızı gideri, ama nerde? Kafa bir sağda, bir solda, esselamu aleyküm ve rahmetullaaaahh...

4 Eylül 2009 09:44  
Blogger Just Frank dedi ki...

@extensor

Ben de senin ne demek istediğini anlayamadım?.. hayal gücü yüksek insanlarız, kötü mü yapmış vs derken ne demek istediğini açarsan, henüz anlayamamış olduğun düşüncemi daha sağlıklı açıklayabirim sanırım..

5 Eylül 2009 13:01  
Blogger dncrdnc dedi ki...

barış hiç bir zaman vasatın üstüne cıkamamış bir topcu olarak ilk tercih ettigi ülkenin formasını giymesi onun icin daha iyi olur türk milli takımında hiç bir zaman yeri yok olmazda kimi kesicek kimseyi kesemez estonya , bosna maclarını aldıgımızda inanıyorum o kupya gidicez ve yine en renkli takımı biz olucagız

5 Eylül 2009 16:41  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa