5 Eylül 2009 Cumartesi

Zico'ya Tam Destek



Hocamızın arkasındayız lafı Türkiye'de kovulma emaresi, Rusya'da böyle bir anane var mı bilmiyorum. O yüzden altında çapanoğlu aramıyorum. Rus basını Zico'nun kovulacağını yazıyordu ama kulüp sözcüsü Sergei Aksenov "basının aptalca bilgilerine itibar etmeyin, Zico'dan memnunuz" dedi. CSKA Moskova sezonun bitimine 10 hafta ligde 34 puanla 4. durumda. Lig lideri Rubin Kazan ile arasında 10 puan fark var. Gaazev ile yıllardır 3'lü oynamaya alışan takımı yeni bir şekle sokmaya çalışıyor Zico. Bu sıralamanın ardındaki en büyük faktör bu. Oysa Zico'nun CSKA macerası çok iyi başlamıştı. Hem Rusya Kupası'nı hem de Rusya Süper Kupası'nı ezeli rakipler Spartak ve Lokomotiv'e karşı geriden gelerek kazanmıştı takımı CSKA. Sezon uzun elbette. Sonrası iyi gitmedi. Luzhniki Stadı'nın zemininin sentetik olmasından çok şikayetçi oldu Zico. Takımı da ilginçtir Türkiye kariyerinin aksine dışarıda kazanıyor, içeride kaybediyordu. Bu sorunu hala aşabilmiş değiller. Üstüne 6 yabancı oynatma sınırı getirildi ve takımın en etkili iki slahı Zhirkov ve Vagner Love kaybedildi. Dinamo Kiev'den benim pek tutmadığın Guilherme kiralandı. Beşiktaş için kağıt üzerinde önemli gelişmeler bunlar ama Avrupa algısı başkadır Galinho'nun. CSKA sanıldığı kadar kolay takım olmayacaktır.

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger dncrdnc dedi ki...

bjk - CSKA maclarının bnm tahmin 1 puandan fazla puan cıkartamaz o cıkarcagı puanda deplasmanda olur zico sever derbileri :)

5 Eylül 2009 18:29  
Blogger stormbringer dedi ki...

İyi de kardeşim, adamcağızın elinde kimse kalmamış ki. Hangi dala tutunmaya kalksa elinden aldılar adamcağızın. Bence geçmiş olsun CSKA'ya. Zico babanın yeri başım üstüne ama Beşiktaş içerde yener; deplasmanda da beraberlik-galibiyet hiç sürpriz olmaz.

5 Eylül 2009 23:30  
Blogger Last dedi ki...

demekki farkları yok...

11 Eylül 2009 23:13  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa