6 Aralık 2009 Pazar

Flamengo vs. Gremio


Brezilya şampiyonunu belirleyecek olan Flamengo - Gremio derbisi bu akşam oynanacak. Roma derbisi ve Galatasaray - İBB maçının arasına denk geliyor maç. 21:00'de Spormax veriyor. Brezilya polisi 8000 sahte bilete el koydu, Maracana etrafında ve içinde güvenlik önlemleri had safhada. Maça geçelim.


Internacional'in ezeli rakibine birazcık güveni vardıysa bugün o da kaybolmuştur. Gremio maça yedek takımıyla çıkacak. Milli takım kadrosuna da çağırılan kaleci Victor, savunmada Lazio'ya transferi gündemde olan Rever ve Rafael Marques, ortasahada Souza, Tcheco ve cezalı olan Fabio Rochemback ve forvette Jonas, Maxi Lopez ve Perea oynamayacaklar. Tam 9 as oyuncu.


Yerlerine oynayacaklar arasında daha Maracana'ya profesyonel bir maçta adım dahi atmamış olanlar var. Herşeye rağmen Douglas Costa'yı böyle bir atmosferde merak edenler için güzel bir deney maçı olabilir.


Flamengo'da ise sakatlıklarından ötürü oynamaları şüpheli olan Adriano, Petkovic ve Ze Roberto iyileştiler. Maça sakat olan Maldonado ve kart cezalısı stoper Alvaro dışında tam kadro çıkacaklar. 17 yıllık hasrete son vermek için herşeylerini verecekler. Dün bir taraftarın hikayesini paylaşmıştım, bugün bu fotoğraf düştü. Yıllar evvel kazanılan şampiyonlukta Zico'nun beline sarılıp Flamengo formasıyla poz veren genç bugün Flamengo'nun üç kaptanından biri. Leo Moura bu akşam 250. kez Flamengo forması giyecek. İlk şampiyonluğunun peşinde. Muhtemel 11'ler aşağıda.


Etiketler: ,

7 Yorum:

Blogger burgos dedi ki...

Yüzde 99.9 flamengo şampiyon olacak ama ondan önce petkoviçe dikkat çekmek istiyorum.Adam yaşına bakmadan(37) bu şampiyonlukta büyük pay sahibi olacak.Ülkemizde 33 yaşına gelene yaşlı gözüyle baktıkları için bize garip geliyor. Bu zat-ı muhterem geçen globoesportenin anketinde en değerli oyuncu seçildi.Helal olsun be petkoviç !!!!
ACABA ZİCODA MARACANADA OLACAKMI OLMPİAKOSUN MAÇIDA YOKKEN ?

6 Aralık 2009 18:51  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@bonano

Zico bildiğim kadarıyla gelemeyecek maça ama eski takım arkadaşı ve şimdi Flamengo'nun hocası olan Andrade'ye bir mektup yazdı. Başarı diledi.

6 Aralık 2009 19:26  
Blogger Unknown dedi ki...

Ama fotograf montaj. Bilgisayar çağı öncesinin kes-yapıştır yöntemi kullanılmış.

6 Aralık 2009 19:34  
Blogger burgos dedi ki...

adamada koyar ama beeee :) sanırsam en son şampiyonluk zico dönemindeydi ve o zico bugün şampiyonluğu yaşayamayacak o stadda ....
ne diyelim EKMEK PARASI herşeyin üstünde :)

6 Aralık 2009 20:43  
Blogger mrt309 dedi ki...

Bu postu okuduktan sonra biraz moralim bozulmuştu Gremio yedeklerle çıkacak, maç heyecansız geçecek diye. Ancak şu an dakika 60 ve durum 1-1. Tribünlerde herkes endişeli. Bir sürpriz gerçekleşebilir. Bakalım son yarm saatte neler olacak.

6 Aralık 2009 22:30  
Blogger solo dedi ki...

flamengo champione (böyle mi yazılıyo acaba portekizce)

6 Aralık 2009 23:21  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@solo

Campeão şeklinde yazılır. 6. şampiyonlukları olduğu için önüne hexa ekleyecekler :)

6 Aralık 2009 23:36  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa