29 Aralık 2007 Cumartesi

Kapanın Elinde Kalır: KLAUS ALLOFS



Almanların önemli golcülerindendi Allofs. Bremen son güzel yıllarını o Weserstadion'da top koştururken yakalamıştı. Allofs'un 1993'te Bremen formasıyla futbolu bırakmasının ardından, tesadüf müdür bilinmez orta sıra takımı oldu Werder Bremen. Ta ki Allofs 1999 yılında genel menajer olarak kulübe tekrar geri dönene ve yine aynı yıl göreve gelen Thomas Schaaf ile birlikte yakaladıkları uyuma kadar.

Yapılan çalışmaların sonuç vermesi 2003 yılına denk geliyor ve o sezondan itibaren Almanya'nın düzenli şampiyonluk adayı takımlarından Werder Bremen. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nin de gediklisi.

Allofs'un kontratı bitiyor 2009 yılında. Bayern Münih'te aynı işi yapan Uli Hoeness bu sene sonunda görevi bırakacağını ve koltuğu için en iyi ismin Allofs olduğunu söyledi. İlgi sadece Bayern ile sınırlı da değil.

Bremen başkanı Jürgen Bord'un haliyle etekleri tutuşmuş vaziyette. Allofs'un kontratını uzatması için sürekli ikna turları atıyor ama Allofs daha 1,5 senesi olduğunu ve acelesi olmadığını söylemiş Bremen'in Weser-Kurier gazetesine.

Kapanın elinde kalacak Klaus Allofs. İnşallah Bayern Münih olmaz rotası.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa