26 Aralık 2007 Çarşamba

Carlos VILLANUEVA & Pedro MORALES



Geçtiğimiz günlerde Şili Kapanış Ligi Colo colo'nun şampiyonluk kutlamalarıyla sona erdi. Kapanış Ligi'nin play off öncesi 1.si olan Audax Italiano 4.sü olan U.De Concepcion takımına, 2.si Universidad de Chile de 3.olan Colo Colo takımına yenilmekten kurtulamadı.

Raporumuza konu olan Carlos Villanueva ve Pedro Morales elenen takımların ve ligin en iyi iki oyuncusu durumunda. Villanueva'yı Copa America seyredenler Ekvador maçında oyuna girer girmez attığı enfes frikikten hatırlayacaklardır.

Sol ayağını çok amaçlı kullanan, bu 1986 doğumlu yetenek Kapanış Ligi'nde 20 gol attı bu sene. Bildiğimiz santrafor arkasından çok daha fazlası o.

Bir diğer Şili'li Pedro Morales ise 13 gol attı Kapanış Ligi'nde. O da santrafor arkası oynuyor ve 1985 doğumlu fakat daha bir klasik ama oldukça da verimli. Sağ ayağını kullanıyor Morales genellikle. 2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda şu an Villareal forması giyen Matias Fernandez'in yedeğiydi ve 1 de gol atmıştı turnuvada Honduras'a karşı. Villanueva da o turnuvada Şili kadrosundaydı ancak forma şansı bulmamıştı ancak daha çabuk gelişti ve Morales'ten önce Şili Milli Formasını A Milli seviyede giymeyi başardı.

Rodrigo Tello'nun ülkemize uyumundan sonra ilgilenenlere duyurulur. Henüz Villareal gibilerinin gözü açılmadan...

Villanueva'ya ait bir videoyu da hizmetinize sunuyoruz efendim.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa