21 Aralık 2007 Cuma

VALENCIA'nın İLACI MAHMUT USLU



Valencia'nın şu andaki en büyük aşklarından biri Kleber de Correa. O da bir Corinthians imalatı ve daha önce Avrupa'da gördüğümüz bir krampon. Corinthians forması giyerken River Plate ile oynanan Copa Libertadores maçında takımı 1-0 öndeyken aldığı gereksiz kırmızı kart maçın seyrini değiştirmiş ve 2-1 yenilip kupayı River'a vermişlerdi.

O maçtan sonra aldığı tehditler, sahada yuhalanması sebebiyle artık Brezilya'da yapamayacağını düşünmüştü milli oyuncu ve Hannover 96'ya gitmişti fakat fazla forma giyemediği için Basel'e kiralanmış, orada döktürmesine rağmen Basel'in Avrupa'da yapabileceklerine inanmadığı ve bu ortamda Brezilya Milli Takımı formasını giyemeyeceği için yeniden Brezilya'nın yolunu tutarak Santos'a transfer oldu.

Bundan sonra herşey Kleber'in istediği gibi gelişti, o artık yeniden Canarinho ve Valencia onu almak için çok uğraşıyor. Bonservisi için Santos'a ödenecek rakam 10 milyon avro civarında fakat tanıdığımız bir isim olan Juan Figger başta bir takım aracıların alacakları da sözkonusu ve Valencia sportif direktörü Miguel Angel Ruiz'in bu kişilere sakal vermeye pek niyeti yok. Transfer tıkanmış durumda.

Buradan Valencia'nın başkanı Soler'e sesleniyorum. Bu işi Miguel filan çözemez, çözse çözse Mahmut Uslu çözer.

Dinle sen bu faniyi...

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa