24 Şubat 2008 Pazar

Babam İçin Oynayın



30 dakika kaldı Wembley'de Carling Cup finalinin başlamasına. Chelsea geçen sene de bu finaldeydi, takımın başında Mourinho vardı o zamanlar ve Arsenal ile epey olaylı bir final maçı oynanıp zor da olsa kazanılmıştı.

Bu kez Avram Grant var Chelsea'nin başında, rakip ise Arsenal'in ezeli rakibi ve 1999'dan beri kupa kazanamayan Tottenham. Bu maç iki takım menajeri için de birer kupa siftahı niteliğinde, fakat Avram Grant hayli duygusal. Tüm ailesini Yahudi soykırımında kaybeden ve kurtulan tek kişi olan 80 yaşındaki babası Meir'in oğlunun ilk finalini izlemesi için bilet aldığını, iyimserliği ile burada bulunmasını sağlayan babasına borcunu bu kupayla ödemek istediği yazılıp çiziliyor İngiliz basınında. Kendisi ise daha tedbirli, kazanılacak çok kupa var diyor.

İspanyol Ramos ise daha kendinden emin ve sakin. Sadece "gidin ve kazanın" demiş oyuncularına. Spurs taraftarları ise oyuncularının kazanmalarına yardım edecek atmosferi oluşturmak için Wembley'in kendilerine ayrılan 30,000 koltuğuna bayrakları sıralamışlar bile.



Bahislerin favorisi Chelsea, anketlerin ise Tottenham. Fazla lafazanlığa gerek yok, göreceğiz 2 saat sonra sonucu. Açık Tribün'de de maç yazısıyla detayları vereceğiz.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa