22 Şubat 2008 Cuma

Tribüncü Başkan



İngilizler mimlenmiş bir kere, özellikle de İspanyollar tarafından zira geçen sene Sevilla maçında Tottenham taraftarları kendilerince haketmedikleri sağlam bir sopa yemişlerdi. Bu kez Madrid polisi Bolton taraftarını hırpalamış epey.

Sporyazarları'nda polis zulmü ile ilgili yazdığım yazıdaki hususları dün akşam Vicente Calderon'da benzer zulmü yaşayan Bolton taraftarları da vurguluyorlar haliyle bu durumu. Polisin kendilerine hayvan gibi davrandığını, coplarını çekmekteki atikliklerini konuşmak ve iletişim konularında da sergilemelerine dair mesajlar ve demeçler var.

Taraftarın canı yanmış, copu yemiş, baldır yanmış. Onların konuşmalarından doğal birşey yok ama bir fark var. Onların yönetimleri de bu konuda gayet açık mesajlar vermekteler. Bolton Başkanı Phil Gartside çok hassas, yaralanan 17 taraftarı için ne lazımsa yapıyor.

Önce taraftarların geri bildirimlerinin de yayınlanacağı resmi siteden resmi bir protesto içeren yazı, sonra İngiliz Konsolosluğu ile irtibata geçip İspanya'ya konuyla ilgili resmi talep ve UEFA'ya şikayet.

Yönetim uyuma taraftara sahip çık şarkısını Bolton'lular hiç söyleyemeyecek, ne güzel ...

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa