19 Şubat 2008 Salı

Florian Meyer




Florian Meyer Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı maçın hakemi olarak açıklandı. Dün Ahmet Çakar Manchester'daki bir restoranda Türk takımlarının kaderinin değiştiğini ve Avrupa kupaları maçlarına o gün bugündür baba hakemlerin verildiğini söylemişti. Lakin Meyer o baba hakemlerden değil. Zira Meyer'in Avrupa ve Dünya Şampiyonası finallerinde boy göstermişliği yok.

4 senedir Şampiyonlar Ligi maçı yönetiyor ve toplam 6 maça çıkmış sadece. 12 sarı göstermiş ve hiç kırmızı kart çıkarmamış. Bu sene yönettiği 3 UEFA Kupası maçında ise sadece çift sarıdan 1 kırmızı göstermiş. Bu müsabakalardaki sarı kart sayısı ise 11. Bu rakamların Bundesliga muadilleri ise 11 maçta 50 sarı ve 1 kırmızı kart.

Bu sene Almanya'da yönettiği maçlarda dahil olmak üzere yönettiği maçların hiçbirisi gerilimi yüksek maçlar değil, daha naif maçlar. Belki biraz Hamburg - Bayern ve Leverkusen - Dortmund maçlarını kategori dışı bırakabiliriz.

Bu tür polemikler UEFA sözkonusu olduğunda fazlaca gereksiz gibi görünebilir ama atamadan kıllandığımı da söylemeden geçemeyeceğim.

Etiketler:

1 Yorum:

Blogger musti336 dedi ki...

dün tribünde tam hakeme sövecekken aklıma bu yazı geldi..emir kuludur diye rotayı uefa'ya çevirdim ben de..

21 Şubat 2008 15:49  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa