25 Şubat 2008 Pazartesi

Carlos Vela



2005 yılında 3. olduğumuz FIFA 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nın şu an Manchester United'da oynayan Anderson, Feyenoord forması giyen Nuri Şahin ile birlikte en sivrilen oyuncusuydu Meksikalı Carlos Vela.

Finalde Brezilya'yı parça pinçik etti, turnuvanın gol kralı oldu Arsene Wenger havada kaptı Hugo Sanchez'in veliahtını. Çalışma izni alamayacağı için de İspanya günleri başladı Vela'nın. Önce İspanya 2. Ligi'nde Salamanca ile kayda değer bir performans ve ardından seviye atlayarak La Liga'nın dişli ekiplerinden Osasuna yolculuğu.

Geçtiğimiz haftasonu Atletico Madrid'e attığı gol ile de iyice ısındığını gösterdi La Liga'ya, Eduardo Da Silva'nın zamansız sakatlığından sonra önümüzdeki sene Premier Lig'de Adebayor'un partnerliğine artık göz kırpıyor.

Etiketler: ,

1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Bu eleman super, en azindan FMde :) Barca'da Ronaldinho Attacking midfielder oynamadiginda onu oynatiyorum, her mac ya uzaktan golunu cakiyor ya da ara pas ile assist yapiyor. Gercek hayatta izleme firsati bulamadim. Free Agent olarak aldim :) Benim butun muhabbet de FMye cikiyor. :)

3 Mart 2008 11:46  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa