7 Mayıs 2008 Çarşamba

Babalar ve Oğullar


Baba oğul futbolculara ve ekranda görünmelerine alışığız ama İtalya'da bize bu anlamda da ufkumuzu açmaya devam ediyor. Çizme'de patlayan Gea skandalındaki aktörler arasında Luciano Moggi, Fabio Capello gibi futbol adamlarının yanısıra oğullarının da ismi geçiyor.

Hikaye Calciopoli skandalının kahramanı olan Luciano Moggi'nin oğlu Alessandro Moggi tarafından idare edilen GEA isimli bir menajerlik şirketinin İtalya'da forma giyen oyuncuların haklarını baskı, tehdit ve hatta şiddet kullanarak almak istemeleri. Alessandro Moggi'ye, İtalyan teknik direktör Marcelo Lippi'nin oğlu ve GEA için çalışan Davide Lippi'nin de yardımcı olduğu iddia ediliyor. Fotoğrafta da epey samimiler...




Sanık olmasa da tanık olarak dinlenen ve şu sıralar Roma savcısı Luca Palamara tarafından bu davaya istinaden yalan beyan vermekle itham edilen Fabio Capello da bu sürecin bir parçası. Tabi menajerliğini ve sözcülüğünü yapan oğlu Pierfilippo Capello da.

Pierfilippo babasının hem bu davada, hem de Torino savcısı tarafından 16 milyon € vergi kaçırdığı söylenerek 6 sene hapsi istenen davada temiz olduğunu söylüyor.

Aslında bu hikayeden Godfather'a rakip olacak filmler çıkabilir. Savcıların ne diyeceğini de senaristler belirlesin artık.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa