17 Kasım 2008 Pazartesi

Üçe Üç Kala



Brezilya Serie A'da 35. hafta sonuçlandı. Sao Paulo kendi evinde 59000 taraftarı önünde Figueiranse'yi 3-1 yendi. Gremio da Coritiba'yı 2-1 ile geçti. Bu iki takımın şampiyonluktaki takipçileri Cruzeiro ve Palmeiras ise deplasmanda 5-2 mağlup oldular. Palmeiras'ın bu 2 haftada aldığı üstüste 2. mağlubiyet. Luxemburgo'nun kariyerinde de bir kırılma noktası olabilir zira bu mağlubiyetleri kader haftalarında rakipleri Flamengo ve Gremio'ya karşı aldı Palmeiras. Gremio mağlubiyetine taraftar çok sinirlendi ve Flamengo maçından önce havaalanında Luxemburgo fiziksel saldırıya uğradı. Sonuç yukarıda. Neticede sezonun en büyük yatırımlarını yapan takımı Palmeiras ligde 5. duruma düştü ve artık Libertadores'e katılmak çabalayacaklar.



Şampiyonluk içinse Gremio ile Sao Paulo çekişecekler. Aralarında 2 puan fark var, velakin Gremio fikstür açısından daha rahat gözüküyor. Her ne kadar 2 maçı deplasmanda olsa da son 3 haftadaki rakipleri ligin rahat ve iddiası olmayan takımları. Atletico Mineiro, Vitoria ve küme düşmesi kesinleşmiş Ipatinga. Sao Paulo ise küme düşmeme mücadelesi yapacak olan ve geleneği güçlü takımlar olan Vasco ve Fluminense ile ardarda oynayacak. Vasco maçı deplasmanda. Son hafta ise konumu rahat Goias deplasmanına gidecekler, velakin onların da evlerinde çok zor kaybeden bir takım olduğunu belirtmek gerek.

Şayet Sao Paulo şampiyon olursa bunu 3. kez peşpeşe başarmış olacaklar ve bu Brasileirao için bir ilk. Muazzam bir finiş bekliyor bizi. Puan durumu ve fikstür burada.

Etiketler: ,

1 Yorum:

Blogger Daima Fenerbahçe! dedi ki...

Sao Poulo'nun hocası Muricy Ramalho FB'ye gelse cuk oturur valla. çok istiyorum bu hocanın FB ye gelmesini ama zor.

17 Kasım 2008 20:38  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa