28 Ocak 2009 Çarşamba

Zico'nun İlk Transferi



Ouwo Moussa Maazou Nijerli bir santrfor. Henüz 20 yaşında. Benim en sevmediğim liglerden biri olan Belçika Ligi'nde Lokeren forması giyiyor. Afrika'dan üçkuruş paraya getirilen oyunculardan biri, izlemedim hiç ama istatistiklerine bakılınca orada tozu dumana kattığı açık. 16 gol atmış 18 maçta. 1 maçı hariç her maçı 90 dakika oynamış, o 1 maçta da bitime 2 dakika kala oyundan alınmış. Son zamanlarda scouting/oyuncu takip olarak çok iyi çalışan Rus kulüpleri atlamamış tabi elemanı. Kağıt üzerinde Zico'nun ilk transferi. Lakin Haziran 2009'da CSKA yolcusu olacak 4,8 milyon € bonservis + yarım sezonluğuna kiralık Janzcyk karşılığında. Bu demek oluyor ki Internacional'e kiralık verilen Daniel Carvalho da geri dönmeyecek. Benim çok beğendiğim ve blog arşivinde kısaca birkaç satır karaladığım Tomas Necid ile birlikte Vagner Love ve Dzagoev'i yedekleyecekler.

Etiketler: ,

3 Yorum:

Blogger Her Yol Roma dedi ki...

ocak başında goal.com tarafından açıklanan "2009’da izlenmesi gereken 10 Afrikalı oyuncu" listesinde yer alan bi oyuncu Maazou.

http://heryolroma.blogspot.com/2009/01/gen-afrikallar-listesi.html

yorumlarda da papaz arkadaş yazmıştı belçika ligi gol krallığında ilk sırada imiş.

gerçi youla da lokeren'den gelmişti galiba, Allah sonlarını benzetmez inşallah diyelim.

saygılar,

28 Ocak 2009 09:58  
Blogger jose dedi ki...

Youla Anderlecht,Suleyman Oulare Genk'ten geldı dıye hatırlıyorum ama.

28 Ocak 2009 13:47  
Blogger Her Yol Roma dedi ki...

gençler'e anderlecht'ten, anderlecht'e lokeren'den gelmiş; düzeltiyorum. lokeren avrupa'da ilk oynadığı kulüpmüş, ordan bağlantı kuralım :)

28 Ocak 2009 22:36  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa