16 Şubat 2009 Pazartesi

Riquelme Newcastle'a



Haberi Brezilya basınından aldım ama İngilizlere dayandırmış Globo. Newcastle'ın Riquelme'ye geçen sezondan beri ilgisi malum fakat resmi bir girişim olmamıştı şu ana kadar. Brezilyalılar Mike Ashley'in bu yaz bu transferi için ikna edildiğini yazmış. Fakat niyeti kiralık almak. Boca ise bonservis parası almak derdinde. Yarısı için 7 milyon sterlin istiyorlar. Newcastle'ın saçtığı o kadar parayı düşününce 30 yaşındaki bir oyuncu için, hele de Riquelme için fazla değil bana kalırsa. İngiltere'de ne kadar form tutar sorusunun cevabını ise transfer gerçekleşirse bilebileceğiz ama sağında Gutierrez ve solunda Duff ile can yakma kapasiteleri hayli yüksek.

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger Ser dedi ki...

vermeyiz.. :) Boca taraftarlari aciklama yapmis, "Riquelme La Bambonera'dan baska yere gidemez. Giderse Sukru Saracoglu'na gider" diye :)

Kendisini cok begenmekle beraber EPL icin yeterli fizik kapasitede olup olmadigi konusunda suphelerim var. Tas yerinde agirdir. Biz onu Arjantin liginde seviyoruz..

16 Şubat 2009 17:36  
Blogger Olympian dedi ki...

kotu anlamda soylemiyorum ama bu adam koylu. avrupa da sadece villareal de tutunabildi. newcastle in trafigi falan bozar arkadasi.

17 Şubat 2009 08:47  
Blogger Parma Maniac dedi ki...

30'undan sonra rezil olmak istemiyorsa kalkışmasın, devam etsin Boca'da topuna..

17 Şubat 2009 19:16  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa