2 Şubat 2009 Pazartesi

Tilki Döndü Dolaştı...




Arapsaçına dönen transfer sonunda nihayete erdi. Kulüpler anlaşamadı ve Arshavin seneye yine St. Petersburg kulübünün formasını giyecek. Bütün koşullarda anlaşıldığı, hatta çalışma izninin bile alındığı söylenmişti. Ama Arsenal ve Rus kulübü bazı koşullarda anlaşamamış olsa gerek, transfer süresinin dolduğu şu saatlerde Zenith'ten yapılan açıklama bu transferin gerçekleşmediğini söylüyor.

Kimbilir ne kadar pişmandır "Zenith beni satmak zorunda yoksa kağıt üstünde futbolcusu olurum" dediğine!
Boyundan büyük laf etmeyeceksin derken büyüklerimiz boşuna dememiş, Arshavin de bu lafın doğruluğunu bizzat öğrenmiş oldu.

Edit : Haberi yazdığımıza pişman ettiler ! Şimdi de ajanslara Arshavin'in 15 milyon sterlinlik bir bedelle 2012 sonuna kadar 4 yıllık bir kontrata imza attığı haberi düştü. Ancak imza transfer süresi dolduktan sonra atıldı ve henüz Zenith tarafından ses seda yok. En iyisi sıcağı sıcağına yorum yapmaktansa bekleyerek transferin onaylanıp onaylanmayacağını görelim.

Etiketler: ,

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Ters koseye yatmissin hocam su anda ajanslar "breaking news" diye transferin gerceklestigi haberini gecmeye basladilar...

2 Şubat 2009 21:32  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Rusya'dan bildiren Fırat Bey'indir tüm sorumluluk :)

Gelsin temizlesin şimdi yanlış istihbaratını :D

2 Şubat 2009 23:36  
Blogger dusendeli dedi ki...

BBC tranferin gerçekleştiği haberini geçti. BBC diyorsa %110 doğrudur.

Hemen BBC ile ilgili bir anektod aktarayım. İkinci dünya savaşında Almanya ve İngiltere savaşırken BBC İngiltere'nin savaşı kazanmak üzere olduğu haberini verir. Alman gazeteciler, bunu Hitler'e sorar. Hitler de "BBC yazdıysa doğrudur" der.

3 Şubat 2009 21:41  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa