1 Mart 2009 Pazar

Raul



Real Madrid deplasmanda Espanyol'u yenerek üstüste 10. galibiyetini aldı La Liga'da. Bir maçı eksik Barcelona ile puan farkı 4. Yarın Vicente Calderon'a çıkıyor Guardiola ile öğrencileri. Sinir harbi olacaktır maç Camp Nou'daki rezaletin de etkisiyle. Espanyol maçına geri dönelim. İkinci devre açtım maçı. Guti girer girmez değiştirdi oyunu, topun canı gol olmak istedi adeta frikikte. Tokattan sonra dışarıya çıkacak top, Kameni'ye geri çarpıp gol oldu. Ardından Raul noktayı koydu. Velakin attığı golden daha özel bir oyunu vardı. Diarra'nın biraz önünde, sağ kanada yakın bir iç gibi oynadı Ramos'un değişikliklerinden sonra. Rakibi karşıladı, top çalmaya çalıştı. Attığı golden önce de kendi cezasahasında Nene'yi kovalıyordu. Serigo Ramos'un kademesine girmeye çalıştı. Yine kendi cezasahasının önünde, Daniel Garcia'dan topu kapmak isterken yaptığı kayarak müdahalenin ardından çalınan faule tepki verdiği için sarı kart gördü. Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu yaptı bunları. Boşuna Raul olmuyorsun, boşuna kaptan yapmıyorlar adamı.

Etiketler: ,

2 Yorum:

Blogger alperensaylar dedi ki...

raul ve del piero...futbolu bıraktıktan sonra bunların yaratacağı boşluk zidane'ınkinden daha büyük ve daha acı olacak sanırım...

1 Mart 2009 01:34  
Blogger aşkın dedi ki...

Takip et Barça'nın fikstürünü, ye kaymağını.Espanyol'dan minimum 6 puanın da garanti, Barcelona çelmelerini hesaba katarsak 6'dan fazla.Yine de işe yaramayacak.
Raulcum bunları Liverpool karşısında da görelim.

1 Mart 2009 13:42  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa