18 Nisan 2009 Cumartesi

Çok Geç



Maç öncesi 1-1 biter, Balotelli ve Chiellini atar dedik. 1-1 tuttu, Balotelli de tuttu. Velakin Juve'nin golünün savunmacıdan geleceğini tahmin etsek de ismi şaşırdık. Grygera'nın golü sadece prestij açısından önemli bir goldü. Yenilmediler şampiyona ve eksik kalmalarına rağmen direnç gösterdiler. Juventus'un formu gibi gol için de "çok geç" denebilir. Sezon başında kaybedilen o abuk subuk puanları çok arıyorlar şimdi. Mourinho ise önümüzdeki senenin Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu hazırlıklarıyla uğraşıyor olsa gerek. Serie A'da peşpeşe 5 kez Scudetto alan 2. takım olma ünvanını da kaçırmak istemeyeceklerdir elbette. Bunu daha önce başaran tek takım 1930 - 35 arasında Juventus. Balotelli ile bağlayalım postu. Mourinho'nun sahadaki hali gibi. Gün geçtikçe daha çok seviyorum. Kibirli olacaksan işini böyle yapacaksın...

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger turhanatakan dedi ki...

torinonun da 5 senelik bir serisi olması gerek, araya 2. dünya savaşı arasının girdiği 2 sezonu saymazsak 1942-49 arası serie a şampiyonuydular.

19 Nisan 2009 01:05  
Blogger Parma Maniac dedi ki...

Balotelli'nin tavırlar bana da inanılmaz çiğ geliyor.. CR7'ye fırlamalık ve şerefsizlik ne kadar yakışıyorsa bu herifte de o kadar iğreti ve irite edici duruyor.. Birinin ayağını eline vermesinden de ciddi anlamda korkuyorum.. Sahada gıcık olsam da asla istemem böyle bir şey olmasını, dikkat etmeli bence..

19 Nisan 2009 03:38  
Blogger Erk dedi ki...

Hiçbir futbolcudan Balotelli'den nefret ettiğim kadar nefret etmedim.
Morinho'nun tavırlarında kibir olsa bile söyledikleri hiçbir zaman yalan değil. Kendini üstün görse bile haksız değil. Morinho'nun sözlerine değil kibrine, ukalalığına karşı olunabilir sadece. Balotelli ise daha kim ki. Gün gelecek onunda gazını Morinho alacaktır.

19 Nisan 2009 05:12  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa