29 Mayıs 2009 Cuma

Kolpa Ümit Özat



Erman Toroğlu bundan 2 gün önce Fenerbahçe'den ayrılan bazı oyuncuların içeride alacaklarının olduğunu ama taraftarları karşılarına almamak için peşini kovalamadığını yazdı. Fenerbahçe Spor Kulübü yalanladı. Dün de Ümit Özat Lig TV'ye konuşmuş, bu meseleden de bahsediyor Ümit Özat röportajda. Erman Toroğlu'na haberi uçuranın da kim olduğunu anlıyoruz böylece. Ankaralılar 2 günde yazmışlar senaryoyu bize de izlemek düşmüş. Röportajın tamamı burada.

Detaylarına girip de ne canımı ne de canınızı sıkmak istemiyorum ama okuduktan sonra anladım ki Ümit Özat ucuz bir adammışsın sen. Sadece cahil değil, aynı zamanda boşboğaz ve ne dediğinin farkında olmayan, Fenerbahçe'ye de yakışmayan bir futbolcuymuşsun, kaptanmışsın. Binlerce Fenerbahçelinin ahını alan Selçuk Dereli'ye "canım kardeşim" ve "güzel insan" deme patavatsızlığını gösterdikten sonra ucuzluğun son mertebesine de ulaştın Ümit Özat şu röportajla. Seni uğurlarken stadda gözleri dolan 50.000 adamdan, forumlarda saatlerce savunan biri olarak enayiliğime doymayayım. Paranın lafını etmem dediğin röportajın yarısı para üzerine ulan...

Etiketler:

12 Yorum:

Blogger varol döken dedi ki...

röportajı okudum alper, seni sinirlendirecek bir açıklama göremedim... önce ona laf söylenmiş ümit de cevap vermiş, durup dururken çıkmamış ki ortaya, söylediklerine bir oradan bir buradan bakmak lazım ama bir de genel içinde değerlendirmek lazım... genel portresinin dışında bir yere çıkmamış ümit, bence onurlu bir insandır, bugüne kadar benim izlediğim gördüğüm kadarıyla, bir rantçlığını da görmedim açıkçası yazıda... selçuk dereli için söylediklerini göremedim ama zaten konuyla ilgisi olduğunu sanmıyorum...

aziz yıldırım'da şeker var alper o yüzden bazen şeker bazen de gözü görmeyecek kadar hatta gözleri kör eden bir acı biber oluyor... sen olsan sana böylesine kör edici açıklamalara susar mısın?

29 Mayıs 2009 15:40  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Onuru batsın onun Varol.

Fenerbahçe futbolcusu olduğundan ucuza aldığı villayı oturmadan, fırsatını bulur bulmaz 2 katına satıyor. Ali Yıldırım'ın buna kızması bu yüzden. Yıldırım'ın röportajında 10 saniye dahi almıyor bu bölüm. Kör edici açıklama filan yok yani Varol.

Yaptığı da rantçılık Özat'ın.

Geçtim villa meselesini, beni ilgilendirmiyor ama 150000 TL alacağı için TFF'yi değil Toroğlu'nu araması ilgilendiriyor.

Şu blogda tekbir kez Fenerbahçe fanatizmine girmedim ama bu kez tutamıyorum kendimi.

Ben böyle ucuz, siktir boktan işlerle uğraşan adamları görünce deliriyorum.

Bursa'da sürgündün uyuz herif Fenerbahçe seni aldığında. Dünya'nın parasını kazandın, parayı geçtim hayatında göremeyeceğin saygıyı gördün, babam dediğin Daum ile sayesinde çalıştın. Bok görürdün Almanya'yı 31 yaşında Fenerbahçe olmasaydı.

Röportaj boyunca taraftarı boklamalar, Ali Şen'i yüceltip Aziz Yıldırım'ı boklamalar, arayıp sen gittin bak ne oldu dediği halde götünden uydurduğu kırgınlık meselesi, Tuncay ile sol kanadı domine ettiği halde kendisini tek bir kere dahi milli takıma çağırmayan Fatih Terim'i gelecek kaygısıyla yalamalar.

Selçuk Dereli'yi de hakem olan kardeşi için yalamıştı.

Aziz Yıldırım'ı da sevmiyorum ama veda ettiğin Ankaragücü maçında ayakta alkışladılar seni. 2 sıra önlerinde izledim o maçı. Beni alkışlamadı diyorsun utanmadan.

Siktir git Ümit Özat, uğrama daha Fenerbahçe'ye.

29 Mayıs 2009 16:02  
Blogger hanac dedi ki...

Röportajı bende okudum.
Alper Bey'in haklı olduğu noktalar çok ama tepkisi biraz ağır olmuş.
Olay kişisel gibi duruyor yani Ümit ve Aziz Yıldırım arasında.
Keşke hiç konuşmasaydı adamın bu huyu kötü, çok konuşuyor.
Fatih Terim'e yağ çekmesinin nedeni de ileride belli olur.

29 Mayıs 2009 16:55  
Blogger aşkın dedi ki...

Herşeyin sebebi fazla konuşmak, fazla detay vermek.
Villa meselesi bir, bilemedin iki cümlede anlatılır geçilirdi.
Diğerleri için bir yargıda bulunmak zor, ben iyi uğurlanmanın hatrına taraftara olan kırgınlığıma yer vermem veya çok küçük bir imada bulunurum.Tabii bu ''ben''im.Sakin bir hayatım olmadığı için, her türlü tepkiye alışkın olduğum için.
Fener yönetimi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir yönetim.
İkisinin ortası yok:
Ya Ümit Özat, ya da Wederson + Carlos.

29 Mayıs 2009 17:04  
Blogger abeyle dedi ki...

Bence Ümit ne dediyde hepsinde haklı.Adam yurt dışına gidiyor, bir daha dönmeyeceğim diyo neden tutsun evi elinde?İyi para vermişler satmış.Erman toroğlu'na da onun soylediği ne belli.belki başkasından duydu.Yine de Ümit Özat'ın onca hizmetinden sonra tepki vermek bence çok yanlış

29 Mayıs 2009 17:31  
Anonymous Adsız dedi ki...

Röportajın tamamını okuyunca ilk düşüncem Ümit Özat'ın alacağını neden medyaya anlattığı oldu. Ama verilecek tepkinin bu kadar da ağır olması çok yanlış. Diğer taraftan villa meselesi Ümit'in kendisini ilgilendirir. Yönetim sayesinde ucuza aldı diye iki katına veya daha fazla karla satmayıp zararına satacak değil. Düşünün ki bu takımlara tonlarca para alıp gelen ve hiçbirşey vermeden defolup giden oyuncular yanında Ümit Özat'ın bu durumdan ettiği kazanç devede kulak olur. Unutmayın ki ne Carlos ne de takımdaki başka bir solak devşirme sol kanat oyuncusu Özat kadar görevini iyi yapamadı. Kendisine alınan herşeyi de kuruşu kuruşuna haketti. Ancak yine de Ümit Özat'ın neden bu kadar sivri açıklamalar yaptığına bir anlam veremedim ama kokusu çıkar muhakkak yakında.

29 Mayıs 2009 17:50  
Blogger stalker dedi ki...

yaptığınız yorumları(yorum dediysem lafın gelişi, haksız yere düpedüz hakaret etmişsiniz) hak edecek hiçbir şey söylememiş ümit. gördüğümüz kadarıyla bir şey de yapmamış. alacağını ödemeyen fenerbahçe varken ümiti suçlamak da neyin nesi.. gayet güzel bir şekilde açıklamış villa-para mevzularını. kendinizi onun yerine koyun biraz da..

29 Mayıs 2009 19:31  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Alacağın ödenmediğini yalanladı Fenerbahçe.

Transfer söylentisi değil bu, alacak.

29 Mayıs 2009 20:26  
Blogger Ulas dedi ki...

Sonuna kadar hakli Ümit. Onun fenerbahceliliginden once kendinizinkini sorgulayin bence. Resmi siteden yalanlanmasi hic birseyi kanitlamiyor zira cok okuduk takimin menfaati adi altinda yapilan yalan bildirileri.
Su haberle de birkez daha tiksindim aziz yildirim zihniyetinden. Secimlerde kotunun iyisiydi de bunlara kaldik. Siz de o zihniyetin iyi bir taraftariymissiniz oysa onceki yazilarinizdan daha acik fikirli oldugunuzu dusunmustum. Umarim logout yapmayi unuttugunuz accountunuzdan yigeniniz falan girmistir bu entry'yi.

29 Mayıs 2009 22:34  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@Ulas

Aziz Yildirim zihniyetinden tiksinmekle Umit'in yaptigi su arabesk otesi, berbat aciklamalarin ne alakasi var.

Niye birisi digerinin alternatifi gibi, farkli degerleri temsil ediyor gibi algilaniyor ? Ikisi de zaaflari olan, yamuk yumuk isler yapan adamlar.

Birisi her nekadar Fenerbahce'ye guzellik yaptigini dusunse de profesyonel kurumlarda olmayan bir anlayisla kendi sirketi uzerinden kuluple ticaret yapilmasinin yolunu aciyor, digeri de bundan faydalanip 500.000$ cukka ediyor.

Sonra da ben zaten kafama yurtdisini koymustum diyor, ondan sattim diyor. Madem oyle niye satin aliyorsun zamaninda ?

Gerçekten varsa da 150000 TL alacağın, haklıysan davanda gidersin mahkemeye. Böyle arabesk işler yapmazsın.

Bugun bir arkadasim soyle dedi;

"FB taraftarı bir adama boşuna takmaz, tarih yazmaz bunu. Takmışsa bugun yarın mutlaka bir defosu çıkar o adamın "

Şöyle düşünüyorum da doğruymuş ve Ümit'in ki de buymuş.

Tabi sizi ikna etmek gibi bir amacım yok ama emin olun bahsettiginiz zihniyetin adamı değilim. Öyle takdir ediyorsanız da sağlık olsun.

Ben Ümit'e bundan sonra Selçuk Dereli, Fatih Terim, Bülent Uygun vb... dostlarıyla mutluluklar diliyorum. Türkü de sevmiyorum Ümit'i de sevmiyorum. Ne hali varsa görsün....

29 Mayıs 2009 23:25  
Blogger BurGülEm dedi ki...

Bence de cok ilginc bi rastlanti olmus Toroglunun yazisinin mürekkebi bile kurumadan Ümitin bu aciklamalari hemde Ligtv ye yapmasi.

Ne diyelim menfaat herseyin üzerinde bazilari icin.

30 Mayıs 2009 03:11  
Blogger 1oR dedi ki...

Fenerbahçe Başkanı ile kimsenin kişisel bi sorunu olamaz bu ister Rıdvan Dilmen olsun ister Ümit Özat ister Pierre van Hooijdonk...ben Ümit i çok severdim ve A.Gücü maçında onu ugurlarken alkışlamaktan ellerim kopacaktı nerdeyse ama gel gör ki bu insan sanırım fazla profesyoneller yada bizler fazla amatörce bakıyoruz olaylara...

yinede ne olursa olsun hiçbir futbolcu Fenerbahçe Başkan ı hakkında konuşamaz hele ki kişisel sorunu olaamaz...

21 Ağustos 2009 17:34  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa