13 Mayıs 2009 Çarşamba

U-17 Avrupa Şampiyonası 3. Maçlar



Dalgınlığın kurbanı olduk, anahtarı içeride unutup kapıda kaldık. Elde pizza ile turnuvanın 3. maçlarını izlemekti niyet. Kısmette karşı komşunun beyiyle Fenerbahçe'yi kurtarmak varmış gözleme ve çay eşliğinde. Pizzalar FTK finali için mikrodalgaya verilecek bu akşam. Özetleri izleyebildim sadece. Korktuğum başıma geldi ve şu güzelim İspanya takımı 0 gol 0 gol yiyerek turnuvayı 3 puanla kapadı ve bir önceki turnuvanın diğer finalisti Fransa da İtalya'ya kaybedince kolkola elendiler. Tek tesellileri Nijeryadaki U-17 Dünya Şampiyonasına katılabilmek. Bizim kaderimiz de İspanya ile aynı oldu. İngilizleri yenerek kalan tek hedefe ulaşmayı başardık.

Bu turnuvanın en iyi takımı olan Almanya yedekleriyle devirmiş Hollanda'yı. 2-0 biten maçın 1 golü Thy'den gelmiş. Bu gelişimi devam ederse Werder Bremen ve Bundesliga çok iyi bir santrfor kazanacağa benzer. Thy'in en büyük şansı onu en iyi parlatabilecek kişiyla, Tomas Schaaf ile çalışma ihtimali. Oğuzhan Özyakup'un forma giydiği Hollanda ise bu mağlubiyete rağmen gruptan çıkmayı başardı.

Yarı final maçları Cuma günü oynanacak. İsviçre ile Hollanda, İtalya ile de ev sahibi Almanya karşılaşacak

Etiketler:

1 Yorum:

Blogger papaz dedi ki...

Almanlar müthiş bir takımlar. İspanyollara ise cidden yazık oldu. Bugün ben de izlemedim ama ilk 2 maçta inanılmaz goller kaçırarak berabere kalmışlardı. Keko ve Borja da klüplerinde kalırlar herhalde bu turnuvadan sonra. Benim şu ana kadar yıldız adayım Almanların ismini yazamadığım 20 numarası.

13 Mayıs 2009 01:02  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa