21 Haziran 2009 Pazar

Marino'nun Üçgeni



Napoli transferin hızlı takımı. Udinese'den Quagliarella'yı transfer ettiler, herkesi ters köşeye yatırdılar. Resmi olarak açıklanmasa da Başkan De Laurentiis'in aldım dediği Parma'nın gelecek vaadeden ortasaha oyuncusu Luca Cigarini de var. Phil Jackson'un üçgen hücumunu Napoli'nin sportif direktörü Pierpaolo Marino transferde uygular. MAGICA'dan beri böyle. Üçgenin son ayağını Goran Pandev ile tamamlamak niyetinde bu kurt futbol adamı. Napoli'nn yerel basınında 11 milyon € teklif edildiği söylendi oyuncu için Lazio'ya. Lotito onu en uygun fiyattan okutup, Zarate'nin transferini bitirmek derdinde. Pandev'in Lazio'dan ayrılmak istediğini artık sağır sultan biliyor. Araya çok daha büyük aktörler girmezse bu işi bitirir Marino, tasası da Lavezzi'ye kalır.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger Bhut_Jolokia dedi ki...

Pandev'i de alırlarsa büyük iş yapmış olurlar.

21 Haziran 2009 16:41  
Anonymous Adsız dedi ki...

De Ceglie'yi de aldılar Alper benden söylemesi.. Genoa'da Aquafresca, Crespo, Floccari üçlüsü tutarsa 2 takımda ilk 4'e oynar bence..

Lavezzi'de adam olsun kalsın takımda.. Denis, Lavezzi, Quagliarella gayet iyi.. Zalayeta'da boşa çıkar aslında Trabzon'da falan oynar :)

Rüya gibi hücum hattı; Hamsik - Quag - Lavezzi - Denis

22 Haziran 2009 02:17  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa