31 Temmuz 2009 Cuma

Gonzalo Higuain #2



Gonzalo Higuain hakkındaki ilk post arşivde. Maradona Arjantin Milli Takımı'da çağırmalı diyorduk o zaman. 7 ay geçti o postun üzerinden değişen birşey yok. Lisandro Lopez, German Denis, Fernando Cavenaghi gibi çapsızlar mavi-beyaz formayı giydiler, La Liga'da geçen sezon 22 gol atan Higuain hala çağrı bekliyor. Fransa doğumlu olmasından ötürü Domenech'in ilgisi de sır değil. Karim Benzema ile kulüp düzeyinde beraber oynayacak olmaları bu ilgiyi iyice arttırıyor. 2010 hayali için daha önce reddettiği formaya bu kez evet diyebilir Gonzalo Higuain. So Foot'a söylediklerinden o anlaşılıyor. Haklıdır da, ben olsam Domenech'in hoca olduğu bir takımda forvet olarak yer almam, Maradona'nın keyfini beklerim.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger alperensaylar dedi ki...

abi katılamıyorum bu konuda sana. domenech'ten ne kadar nefret edyiorsam teknik direktör olarak maradona'ya da o kadar karşıyım diyelim. şimdi nefret ediyoruz falan dersek postun altı iyice dolar "@" yorumlarla:) yahu cavenaghi ve lisandro lopez'i anlarım da, napoli'ye kıyak yapacam diye bu lavezzi ve denis'i çağırması beni çileden çıkarıyor. hayır al banko oynat demiyoruz messi, tevez ve agüero varken zor tabi oynaması ama kadroda da bulunmalı yahu.

bizde fatih terim'e kızarlar zaman zaman galatasaraycılık yapıyor diye milli takımda ama bu taraf olma işinde maradona fatih terim'den 10 kat daha beter. tüm seçimleri river plate düşmanlığı ve napoli yalakalığı üzerine olmuş maradona'nın.

31 Temmuz 2009 23:00  
Blogger Adem dedi ki...

Bu adamın millî takıma alınmama sebebiyle alakalı bir Pastore yazısı yazmıştım. Son kısmından alıntılıyorum: Pastore, Şubat ayında Venezuela'da düzenlenen Campeonato Sudamericano için Arjantin U-20 takımına çağırılınca Huracan kendisine izin vermemişti. Teknik direktör Cappa, Pastore'nin bu takımda as oyuncu olarak düşünülmediğini, kendi takımlarınınsa önemli bir parçası olduğunu, bu sebeple gitmesine izin vermeyeceklerini söyleyerek bir anlamda Pastore'nin Huracan için ne anlama geldiğini de açıklamış oluyordu. Ama bu karar aynı zamanda bir spekülasyonu da beraberinde getirmiş Arjantinde. Zira kendisi bu sezonki mükemmel performansına rağmen, yalnızca Arjantin'de oynayan futbolculardan kurulan A millî takıma bile çağırılmadı. Şu anda Real Madrid'in en golcü oyuncusu olan Gonzalo Higuain de 2007'de Kanada'da düzenlenen Fifa u-20 Dünya Şampiyonasına kadroya çağırıldığı halde gitmemişti. Ve şimdi Real Madrid'de gösterdiği tüm o şaşaalı performansa rağmen hâlen A millî formayı giyebilmiş değil. Maradona'nın bu konudaki tutumu da bilindiğinden Pastore'ye karşı nasıl bir tavır takınacağı da merak ediliyor.


http://www.cezasahasi.net/2009/06/javier-pastore.html

4 Ağustos 2009 13:15  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa