25 Temmuz 2009 Cumartesi

Nilmar Villareal'de



Nilmar'ın Avrupa'yı bir daha deneyeceği geçen seneden belli olmuştu. İtalyanlar çok istiyordu, başta Napoli ve Palermo olmak üzere. Sonra da Wolfsburg ile Almanlar girdiler devreye ama parayı veren düdüğü çalıyor. Rakam resmi olmasa da Brezilya basını 15 milyon € bedelle Villareal'in işi bitirdiğini yazdı. Bu aynı zamanda Villareal'in kulüp rekoru. Nilmar ise senelik 2,1 milyon € alacak. Internacional formasıyla 38 maçta 25 gol attı. Nihat ve Guille Franco'nun ayrılıklarından sonra, Nilmar muhtemelen Villareal'in as oyuncusu olacak. Dunga'nın sadece kadrosuna değil ilk 11'ine girme şansı da artar eğer form tutarsa. Nilmar'ın çekirgesi Taison da fazla durmaz o ligde. Demedi demeyin.

Etiketler: ,

6 Yorum:

Blogger H. İbrahim Andiç dedi ki...

abi villereal de newcastle'la parma'nın gittiği yoldan gidiyomuş gibime geliyo. Hayırlısı..

25 Temmuz 2009 18:10  
Blogger Erhan dedi ki...

Aynen, döneceği çok belliydi avrupaya ve Villarreal bence iyi bir seçim olacak onun için. Internacional'deki son iki sezonu ve ondan önceki Corinthians dönemi oldukça başarılı geçti Nilmar için, La Liga'da da iyi iş çıkaracağı kanısındayım. Rossi ile birlikte oldukça can yakabilirler.

25 Temmuz 2009 18:37  
Blogger Lev Kom dedi ki...

Wolfsburg'un 13.5 milyonluk teklifini geçmişler ama 13.5 milyonun bile fahiş bir fiyat olduğunu düşünüyordum. O kadar etmezdi. Asistan forvet olmayınca çok etkisiz kaldığını gördüm geçen sene. Belki dünyamın gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucularından Ibagaza da Villarreal'de Nilmar'a yardım eden forvet olmadığı takdirde topları ağzının içine bırakabilir.

25 Temmuz 2009 18:43  
Blogger HKNSRN dedi ki...

İyi bir golcü ama yardım eden yani ona topları taşıyacak adam olmalı.

25 Temmuz 2009 20:40  
Blogger xanetia dedi ki...

@lele ve HKNSRN
iyide rossi de hem top tasiyan hemde asist yapabilen 2. forvet tipi oyuncu zaten.

25 Temmuz 2009 22:35  
Blogger Lev Kom dedi ki...

artemis'e

Rossi yılda 4-5 asistten fazla bir şey sunmaz; top taşıdığı zaten bilinen gerçek ama genelde kendine taşıyor. İtalya'nın hücum elemanlarından biri olmasını isteyenlerden biriyim ama bencilliğiyle Villarreal maçlarında bile delirtebiliyor. Nilmar'a ise Holosko hızında ve oyun karakterinde biri lazımdır. Rossi bencilliğini törpülerse tempo konusunda La Liga'da diğer on sekizlerin arsında çok iyi bir seviyeye gelirler(Bu sene, iki devi kategori dışına koyuyorum herkes gibi.)

25 Temmuz 2009 23:47  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa