20 Temmuz 2009 Pazartesi

Spice Boy'a Ayar



Amerika güzel ama futbolu değil. 5 aylık kiralık Milan macerasından sonra su koyvermeye başlamıştı David Beckham. Dün oynanan Milan maçında Galaxy taraftarları verdi ayarı Beckham'a. Pankartlardan belliydi protestonun geleceği ama santradan itibaren topa dokunduğu her an Avrupa usulü ıslıklanması, organize olarak yuhalanması beklenmedikti. Beckham da beklemiyormuş. Aşağıdaki fotoğraf devre arasında ipin ucunu kaçıran ve sahaya atlayan birkaç taraftarla ağız dalaşına girdiği devre arasından. Fayda yok tabi, güvenlik eskortuyla soyunma odasına gitmiş Beckham. Karlı çıkan ise Ronaldinho, imzaları dağıtan ve alkışları toplayan adam...

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger edebivurgu dedi ki...

90'larda doğupta Beckham ve Owen ikilisini hayranlıkla izlemeyen yoktur. Televizyonların spor haberleri kısmında ara ara verilen yabancı maçların özetlerini bir umutla beklediğim günleri hatırladım :) Ne zamaan ki Beckham ve Owen Real'e geçtiler, işte o zamandan beride bu ikiliden soğudum. Hatta Owen neysede Beckham Real'e geçtikten sonra M.United'taki oyununun yarısına bile ulaşamadı. Hani diyorlar ya adamı medyatiklik bu kadar da göz önünde tutmaz diye.. United'tan ayrıldıktan sonra tamamiyle, medyatikliğin ekmeğini yedi Beckham.

Olaya geliyrsek bu tarz adamlarında kaderi hep bu oluyor herhalde. Seveni kadar sevmeyeni de var. Açıkcası ben de sevmeyenlerin arasındayım. Bir Ryan Giggs olmadı, olmamayı tercih etti.

20 Temmuz 2009 17:47  
Blogger Unknown dedi ki...

iyi oldu simarik beckham'a. LA'e geldiginde havaalaninda adim atmak imkansizdi, simdi geldigi duruma bak :)

aslinda buna en iyi ayari mark wahlberg vermisti

20 Temmuz 2009 18:46  
Blogger Maestro1907 dedi ki...

Amerikalilar futboldan anlamiyor. Iste ispati.

20 Temmuz 2009 22:06  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa