8 Ağustos 2009 Cumartesi

Evine Git Ronaldinho



Kaka gittikten sonra Milan'ın hücum hattı Pato ve yeni transfer Huntelaar ile birlikte Ronaldinho'ya emanet. Geçen sene berbat bir sezon geçirmiş, futbol yerine İtalya'nın sosyal hayatına kendisini daha çok odakladığı için çok eleştirilmişti. Berlusconi söz verdi ama Ronaldinho cephesinde değişen birşey yok. Hafta arasında Barcelona'nın Castelldefells bölgesindeki Casanova Kulüp'te sabahlamıştı. Dün de İtalya'da, Latino Americano festivalinde Dida ile birlikte gece geç saatlerde görülmüşler. Milan taraftarının morali zaten bozuk, umutsuz; bir de takımın en iyi 2-3 oyuncusundan birini böyle dağıtırken görünce sigortakar atıyor tabi. İmza almak yerine evine git, yatağına dön Ronaldinho tezahüratları inletmiş ortalığı. Akıllı topçu kalmaz orda. Ronaldinho ve Dida da kalmamışlar, eve dönmüşler. Leonardo'ya Tanrı sabır versin.

Etiketler:

4 Yorum:

Blogger csyasoo dedi ki...

Harcandı be adam göz göre göre.Ne işin var Milan'da.İtalya ligi sana göremi be adam.Keşke Man.City alsaydı bunu :D

8 Ağustos 2009 18:08  
Blogger flyingdupe dedi ki...

Ronaldinho dan umudu olan Milan lı varmıydıki zaten?

8 Ağustos 2009 18:34  
Blogger Baris dedi ki...

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=666215&sec=transfers&cc=5739
doğru mudur acep ?

9 Ağustos 2009 16:47  
Blogger Cenky dedi ki...

İşin enteresan tarafı Ronaldinho'nun FM'de Milan'ı aldığımızda bile benzer hareketler yapması. İdmanlara geç kalması ya da hiç gelmemesi, taraftarla kavga etmesine şahit oldum FM'de. Gerçekçilik bakımından ayrı bir yerde FM.

Leonardo konusuna da takmış vaziyetim ben Sevgili Öcal. Bülent'in GS'de başına gelenler sanki onun da başına gelecekmiş geliyor. Tamam çok iyi oyuncuydu, bir kaç senedir futbolcu izleme komitesinde iyi işler başardı(!) da şu dakikada Milan'ın başına gelmeyi hak ediyor muydu acaba? Daha evvel bir Leonardo yorumun olup da kaçırdıysam kusuruma bakma. Hem blog yaz hem diğerlerini oku, nerede ne olduğunu karıştırıyor insan.

10 Ağustos 2009 14:48  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa