24 Ağustos 2009 Pazartesi

Joleon Lescott Manchester City'de



2 ay önce bir 11 çıkaracak kadar geniş forvet rotasyonuyla dalga konusuydu Manchester City
. Araplar sandığımız kadar aptal değilmiş. Arsenal ve Manu'nun zayıflaması, üstüne Gareth Barry ve Kolo Toure transferleriyle ilk 4 umut olmaktan sıyrılıp gerçeğe yaklaşmıştı. Joleon Lescott transferiyle artık ilk 4 yapmamaları için hiçbir sebep kalmamıştır bana göre. Efsane CM 01-02'de Nottingham Forest'te oynayan Michael Dawson ile birlikte Wolves'dan alır tandeme koyardım Lescott'u. Hem de üç kuruş paraya. Artık ederi 24 milyon £, ama değer. Toure, Lescott - Dunne üçlüsünden oluşan stoper rotasyonu fena. Her ne kadar bek olarak değerlendirilseler de stoper kaliteleri de yüksek olan Micah Richards ve Nedum Onuoha alternatifleri de mevcut. Bu transfer Vincent Kompany'yi de ortasaha rotasyonuna sokacaktır ama şampiyonluk için yine de iyi bir ortasaha oyuncusu lazım Hughes'a. Toffees için 2'de 0 çekmiş olmak ve - 6 averaj ile ligine dibine oturmak mı daha acı yoksa bu kadar konuştuktan sonra iğrenç adamlara oyuncunu kaptırmak mı ? Guardian biraz erken davranmış bu görselle.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger Blogspor dedi ki...

City iyi bir transfer yapti,hucum iyi,bu transferle defansta iyi oldu.Bu kadro Premier League'de is yapar ama aynisini Avrupa'da soylemek zor.
Bu arada bir Everton sempatizyani olarak Lescott'in gitmesi takimi baya etkileyecek diye dusunuyorum.

24 Ağustos 2009 06:56  
Blogger SkyCaptain dedi ki...

cm01-02 dedin damarıma bastın üstad. Artık eski tadı vermiyor FM serileri. 2D misket adamları izlemek neyse de 3D maç motoru tamamiyle içine etti hayal gücümüzün. O efsanevi oyunda Kim Kallström'ü de unutmamak lazım...

24 Ağustos 2009 14:49  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa