21 Ağustos 2009 Cuma

Newcastle'a Büyük Gelenler



Juventus Seri B'yi boyladığında, sadık iki İtalyan Del Piero ve Buffon dışında, takımın iskeletini büyük ölçüde kaybetmişti. Profesyonellik sadece para değil, ilgi ve kalite de şart tabi. Şimdilerde aynı sorunla İngilizlerin siyah beyazı Newcastle uğraşıyor. Obafemi Martins, Michael Owen, Sebastien Bassong, Habib Beye, Damien Duff takım küme düşünce bohçalarını hemen topladılar. Martins Bundesliga'nın, kalanlar EPL'nin muhtelif takımlarının yolunu tuttu. Sırada Maradona'nın milli takımdaki bankosu Jonas Gutierrez var. Barcelona'ya demir almak üzere. Ne yapacaksa Guardiola...

Etiketler:

7 Yorum:

Blogger AAAA dedi ki...

Newcastle'ın durumu ile juventus'un durumu çok farklı. Newcastle giden oyuncularının ücretlerini karşılayamacak durumda idi hatta bu oyuncuların hemen hepsi hak ettiklerinin çok üzerinde kazanan kişiler. takımın satılabilmesi için ise bu borç yükünün kalkması gerekiyor.

22 Ağustos 2009 11:26  
Blogger hellguard dedi ki...

aslan gibi yedek olur kendisinden. keşke fenere gelseydi bu yıl.

22 Ağustos 2009 12:06  
Blogger Can dedi ki...

Nedved'i e unutmamak gerek. O seviyede iken, hem de İtalyan olmamasına rağmen, 2. ligde oynamayı kabul etmek saygı duyulası bir karar gerçekten.

22 Ağustos 2009 23:27  
Blogger madison dedi ki...

jonas çok garip bi oyuncu 5-10 dk. izleyince bu da futbolcumu diyosun ama,, biraz uzun ve dikkatli izleyincedefansif olarak sol kanadı tıkadığını ve ofansif olarakta ite kaka da olsa topu ileri taşıdığını görüyorsunuz,,ümit özat ın farklı bi türevi..

23 Ağustos 2009 10:54  
Blogger Jordi Metal dedi ki...

Birde jonathan Woodgate var. gerçi o geçen sene kaçtı.

23 Ağustos 2009 11:24  
Blogger İsmail Şayan dedi ki...

Newcastle'a kimse büyük gelmez :)

Asıl sorun belirsizlik bence. Tekım için "satıldı, satılmadı" papatyaları açılıyor her gün. Aslında Ashley, Wigan başkanının(şimdi adını hatırlayamadım ama ikisi aynı sektörden geliyorlar ve geçmişte birlikte iş yapmışlıkları da var bildiğim kadarı ile)2008 Kasım'ında BBC'ye söylediklerini dikkate almalıydı: "Newcastle bambaşka bir yerdir, orada insanlar Newcastle United için yaşarlar."

Bu arada bir Newcastle taraftarının The Telegraph ya da The Independent'ta yazılmış bir yazı üzerine yaptığı "mükemmel ötesi" bir yorum vardı. "Taraftar nedir ve ne bekler"i o kadar güzel anlatmıştı ki... Kafama tüküreyim, arşive atmadım. Ertesi gün yazı da yorum da kalkmıştı siteden. Bence o yorumda gelen ayarlar yüzünden kalktı. Ki Bobby Robson'ı niye öyle uğurladıklarını da anlatan bir yazıydı hatırladığım kadarı ile: "... Takımına en bağlı taraftar olup olmadığımızı bilemem. Ben konfor harikası stadyumumda oturup maçımı seyrederken division two'da deplasman kovalayan Southend taraftarı ile kendimi aynı potada yargılamamın saçma olacağına inanıyorum. Ama her şeye rağmen evet, soruyorsan bu sene de kombinemi alacağım"

@ Jordi Metal

Woodgate geçen sene değil, 5 sene önce Real Madrid'e kaçtı. Orada nerdeyse oynamadan 1,5 sezon geçirdikten sonra Boro'ya kiralandı, bir süre sonra satıldı. Oradan da Spurs'e uçtu.

23 Ağustos 2009 23:33  
Blogger Chemedya dedi ki...

Bu gutierrez'i hiç beğenemedim bende. nedense Arjantin milli takımına bir gömlek küçük geliyor gibi geliyor. Demek ki birileri bizim göremediğimizi görüyor.

24 Ağustos 2009 04:51  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa