2 Aralık 2009 Çarşamba

Şampiyonluğu Beklemek









İlk fotoğrafı bir spor sitesinde görmesem, ilk aklıma gelen IMF, Dünya Bankası veya G8 protestocuları Rio da Janeiro'ya sarmış olurdu. Oysa bilet kuyruğu. Sırasını beklemek istemeyip, Flamengo'nun şampiyonluk anına tanıklık etmek için bilet kuyruğuna kaynak yapanlara jandarma acımamış. Sonraki fotoğraflar ise sırasını bekleyenlere ait. Kuyruğa değil ama şemsiyenin altında içi geçen abiyle, şortla gitar çalan gençlere özendim. Kış bitsin, yaz gelsin !

Etiketler: ,

4 Yorum:

Blogger ozhi dedi ki...

ilk üc takim da bu hafta sonu 3 puan alir

2 Aralık 2009 19:46  
Blogger CT dedi ki...

Flamengo buyuk ihtimalle sampiyon olacak! Sao Paulo beklenmedik sekilde iki mac ust uste kaybetti. Ben bu esnada bizzat Brezilya'daydim. Burada bahsedilen herseye tanik oldum. Son hafta Maracana da 100 bin kisi olacak Flamengo'nun sampiyonlugunu kutlamak icin....

3 Aralık 2009 10:03  
Blogger varol döken dedi ki...

100 bin kişiyle maracadana olmak...

yaz veya kış fark eder mi ya isterse fırtınalar kopsun!

3 Aralık 2009 10:31  
Blogger CT dedi ki...

@Varol Doken
Zaten kis olmuyormus Rio de Janeiro'da, kis dedikleri Temmuz-Agustos doneminde hava 14-15 dereceye dusuyormus sadece. :)) Hava futbol oynamaya ve izlemeye her daim musait :))

***

Gectigimiz persembe gunu (26 Kasim) butun biletler bitmisti, arkadaslarim (ikiside Flamengo fanatigi) bilet bulamadilar, zaten resimlerden de anlasiliyor durum.

Sao Paulo son uc haftaya lider girmisti ama once Botafogo, sonra Goias iplerini cekti. Bu arada Corinthians taraftarlari da kendi maclarindan cok (ki Flamengo ile oynuyorlardi kendi evlerinde), Goias-Sao Paulo macini seyrettiler sanirim, Goias attikca fisek patlattilar.

Bir aksilik olmazsa Flamengo kutlamalara hazirlaniyor dedigim gibi.

3 Aralık 2009 20:53  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa