28 Ocak 2010 Perşembe

Hernanes'in Üç Talibi #2



Hernanes'in Brezilya'dan ayrılacağı iki gün öncesinin sıcak gelişmesiydi.
Sao Paulo'nun masasında üç teklif olduğunu açıklamıştı oyuncunun menajeri. Ben biri kesin Ruslar dedim ama karavana attım. İtalyanlar dün Hernanes'in Inter ve Milan'ın odağında olduğunu belirtti. Milan yazın da çok ilgilenmişti Hernanes ile. Gattuso, Ambrosini, Pirlo ve Seedorf'un yaşları ve formları düşünüldüğünde Milan'ın ciddi olabileceğini düşünmek mümkündü. Oysa bugün, Hernanes'in İspanya'ya gideceği söylentisi var. Real Madrid eğer Gago'yu 18 milyon €'ya Manchester City'ye paketleyebilirlerse Hernanes'i alacak habere göre. İmza Marca'da, duyum da kulübe yakın olan ve Cristiano Ronaldo biyografisini kaleme alan Enrique Ortego'dan olunca habere itibar etmek gerek. Hernanes işine bakıyor tabi. Şu an Sao Paulo formasıyla Paulista'ya karşı mücadele ediyor. Son maçıdır belki...

Etiketler: ,

3 Yorum:

Blogger pink dedi ki...

Alper Bey sizce kaç milyonluk bir bonservis ücreti vardır?Kendisine azalan ilgiyi de hesaba katınca.Türk kulüplerinden birinin getirmesi mümkün müdür?

28 Ocak 2010 21:30  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@Falagar

İlk yazıyı yazdığım zaman 8-10 milyon € civarı bir paraya alınır diyordum ama bu haberlerden sonra dolaşan rakamlar 15 milyon €.

Türkiye'ye gelmesi zor artık.

28 Ocak 2010 21:49  
Blogger Cengiz GÖRAL dedi ki...

Geçen transfer döneminde Fenerbahçe'de uğraşmıştı sanırım kendisi için, ortalıkta bu yönde haberler vardı. Neden almadılar acıba..
Fenerbahçe ile anıldığı günlerde, herkesin ortak fikri, yakın zamanda büyük takımlardan birinde forma giyeceğiydi..

Aziz Yıldırım planlı programlı transfer yapıcaz artık demiş..

Geçen sene ilgilendiğiniz adam bu sene Milan'a veya R.Madrid'e gidiyorsa pek iyi plan yapmadınız demekki..

Seneyede muhtemelen bu sene alınmayan Dentihno'yu İtalya veya İspanya'da görebiliriz..

2 Şubat 2010 11:13  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa