26 Ocak 2010 Salı

Salvador Cabañas'ın Ölümle Savaşı


Belanın, ölümün insanı nerede bulacağını bilemiyorsun. Eğlenmek için gittiğin barda kaderin oluveriyor. Paraguaylı santrfor Salvador Cabanas, belki de Sunderland'e transferini kutladığı esnada, Meksika'da bir barda yerel saatle 17:30 sularında başına isabet eden 22 mm çapındaki bir mermiden ötürü hastaneye kaldırıldı. Kafatasında şiddetli bir travma, başında da lezyon ve pıhtı oluşmuş. Ameliyatı başarılı geçmiş. Durumu stabil ama mermiyi çıkaramamışlar. Hala hayati tehlikesi var. Uzun ve yorucu bir savaşın ortasında Salvador Cabanas. Bizim elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor. Tanrı yardımcısı olsun. Bir gol de Azrail'e atsın, ters köşeye yatırsın.



Olayın adli tarafı ise karışık. Bir kısım bar kavgası olduğunu söylüyor. Eşi ise soygun girişimi olduğunda ısrarcı. Meksika basını, bardaki güvenlik kameralarının görüntülerinin karanlıktan ötürü polise fikir vermekten uzak olduğunu yazıyor. Polis iki şüpheliyi gözaltına almış. Hala net bir bilgi yok. Meksika ise bu kaosta yasal saatlerin dışında açık olan bar vb mekanları tartışıyor.

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger KrAlex dedi ki...

öldü deniyor ama ?

26 Ocak 2010 12:44  
Blogger Donnie Brasco dedi ki...

Başlık güzel, konu içeriği de yazımı da gayet bilgi verici ve dolu dolu.
İnsanlar tanrı kompleksi yerine uyarılara yorumlara kulak vermeli. Sıkışınca yorum bölümünü kapatmamalı. Bloglar kişisel ortamlardır gayet tabi ama izleyicinin/okuyucunun istediği de biraz seviye. Kapatalım tüm yorum bölümlerini ben yaptım oldu bu en iyidir beğenmeyen okumasın diyelim o zaman.
Elinize sağlık
haber böyle paylaşılır

26 Ocak 2010 14:32  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@KrAlex

Resmi açıklama yapılmadı. Yoğun bakımda, durumu stabil. Son haber bu şekilde.

@Donnie Brasco

Ben aldım mesajı. Teşekkürler.

26 Ocak 2010 17:03  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa