4 Şubat 2010 Perşembe

Lincoln Palmeiras'ta


31 yaşında ve kariyerinin sonundaki Lincoln (edit) tekrar futbol oynamaya karar verdi. Brezilya basınına göre bugün Palmeiras ile 2 senelik kontrat imzalayacak. Galatasaray ile arasındaki ihtilaf konusuna hakim değilim, ama Globoesporte'nin yazdığına göre Lincoln ve Galatasaray 2.1 milyon €'da uzlaşmışlar. Para muhtemelen Palmeiras'ın kasasından çıkar. Kazan - kazan durumuna en örnek anlaşmalardan biri bu. Sadece Galatasaray çok büyük beladan kurtulmakla kalmadı; Palmeiras da Ronaldo, Roberto Carlos, Adriano, Robinho, Fred ve Vagner Love gibi Avrupa'da iz bırakan Brezilyalı oyuncuların ülkeye dönüşünden sonra geriye düştüğü şampiyonluk bahislerinde sıçrama kaydetti. Lincoln'ün de futbolsuz ve tembel hayatı son buldu.

Etiketler: , ,

6 Yorum:

Blogger Sade dedi ki...

günün güzel haberi...

4 Şubat 2010 10:03  
Blogger caveksk dedi ki...

ne kontrat yapmış herif be

4 Şubat 2010 11:09  
Blogger Sinan Yılmaz dedi ki...

Lincoln oturduğu yerden Galatasaray'ın parasını yiyemiyordu.
Lincoln antremanlara çıkmadığı için sözleşmesi dondurulmuştu.
Dondurulduğu için kendisine yazdan beri hiç bir maaş ödemesi yapılmamıştı.
(Galatasaray spor klubunun oyuncusu Lincoln kendi isteğiyle antremanlara katılmadığı için Galatasaray'ın maaş ödememe hakkı vardı bunu kullanıyordu)

4 Şubat 2010 14:27  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@extensor

Bildiğim kadarıyla Galatasaray ile Lincoln arasındaki sorunu FIFA karara bağlanmadığı için Galatasaray Lincoln'ün maaşını ödüyordu. Lincoln'ün kulüp aramayaşının, rahatlığının altında yatan sebep buydu. Benzer süreç FB ve Appiah arasında da yaşanmıştı.

Aksi bir durum varsa ve resmi olarak açıklandıysa postun o kısmını düzeltiriz.

4 Şubat 2010 15:01  
Blogger Erdem Karakuş dedi ki...

Ben şunu okumuştum. Galatasaray belli bir gerekçe göstererek sözleşmeyi fesh etti, bunu federasyona bildirdi ve Lincoln'e parasını ödemiyor. Ama eğer doğru hatırlıyorsam federasyona ödeniyor bu para. Yani Lincoln almıyor bu parayı şu an.

4 Şubat 2010 15:26  
Blogger Sacit Tekin dedi ki...

Para federasyona ödeniyor, çünkü konu fifalık olacak gibi görünüyor. Dolayısı ile GS Lincoln'ün parasını FIFA tarafından karar verilene kadar TFF ye yatırıyor. Sonrasında yerini bulur zaten...

4 Şubat 2010 23:10  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa