11 Şubat 2010 Perşembe

Ronaldinho Yağmur Yağdırsın


Milli takımlar için bir hazırlık maçının kadrosu çok da önemli değildir ama o maç Dünya Kupası'ndan önceki son maç ise işler değişiyor. Brezilya'nın 2 Mart'ta İrlanda ile oynayacakları hazırlık maçının kadrosu açıklandı. Dunga için bu yaz, seçtiği kadrolardan ötürü 'obsesif' demiştim. Huylu huyundan vazgeçmiyor, Dunga bildiği ezberi okumaya devam ediyor. Belli ki en iyi ve formda oyuncuları seçmekten ziyade, uyumu yüksek bir takım oluşturmaya çalışıyor. Başka türlü açıklanamaz tercihleri. Dunga'nın bu tavrından negatif anlamda en çok etkilenen, şansı tükenmeye yüz tutan oyuncu da Ronaldinho. Yükselen formuna rağmen yine milli takıma çağırılmadı. Brezilya basını da ümidini kesti artık ki; Ronaldinho'nun yağmur yağdırmak zorunda olduğunu yazıyorlar. Bu onların mucizeyi anlatmak için kullandıkları bir deyim. Yağmur dedikleri Milan'ın şampiyonluğu, Ronaldinho'nun baş rol oyuncusu olması. Mourinho'dan geçmez o mucize.

Etiketler: ,

6 Yorum:

Blogger twilost dedi ki...

ya milan barnebeau'ya giderse mayısta:)

11 Şubat 2010 16:51  
Blogger Unknown dedi ki...

Dunga, bu kadro secimi sacmalamasini Dunya kupasi kadrosu seciminde de yaparsa Guney Afrika Brezilya icin husran olur.

11 Şubat 2010 17:10  
Blogger admin dedi ki...

Yağmuru bırak, çise bile yağdırmayan Elano, sakatlığı haricinde form durumu ne olursa olsun hep kadroda. Adam kayırıyor bu Dunga.

11 Şubat 2010 19:32  
Blogger Major dedi ki...

alex de kar yağdırsın..

11 Şubat 2010 23:23  
Blogger Cengiz GÖRAL dedi ki...

Süper ligi istatisleri ile alt üst etmiş adam Alex yok ama, boş gezenin kalfası Elano kadroda. Tamam yaş vs. önemli Elano daha genç ve fiziki acıdan daha iyi olabilir ama Türkiye'ye geldiğinden bu yana ne oynamışta kadroya almış..

Buna ancak Dunga-lak'lık denir..

13 Şubat 2010 10:31  
Blogger Adam dedi ki...

Ronaldinho'nun önceki turnuvadaki performansının etkisi olabilir mi? Ayrıca Brezilya milli takımında TD olsam Elano vazgeçilmez adamım olur. GS gibi bir sürü kazmanın oynadığı takımda ne yaptığının önemi yok.

13 Şubat 2010 22:42  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa