19 Şubat 2008 Salı

Hamamda Torres Nasıl Bayılır ?




Nilay Yılmaz kızmasın ama ataerkil toplumumuzun eski toprakları öyle derler, hamamda bayılan genelde kadın olur. Bu kez İspanyol oldu, üstelik 2 kere bayıldı. Materazzi zaten mimlenmiş, yardımcının da gazıyla De Bleeckere atıverdi Inter'in son İtalyan oyuncusunu.

Maç yalan oldu bu kararla.

Edit: Üzerine bir de Cordoba sakatlandı ama Liverpool buna rağmen hiçbir pozisyona giremedi, Vieira'nın ortasahada vurduğu ve rakipten sekip Torres'in önüne düşen serseri topu da saymıyorum. Lakin klasik bir Liverpool balıyla Toraman'ın sırtına çarpan top bu kez Maicon'un topuğundan sekti gol oldu.

Kuyt'u sol açığa alan Benitez gene dahi olur şimdi. Olan da Gerrard'ın böyle saçmasapan bir kadroyla heba olan kariyerine oluyor.

Etiketler:

1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Bugun(dun oldu aslinda az once) arkadaslarla TVden iki maci takip ediyorduk, bir bu mac, bir de Real Madrid'n maci. Iki mac da cok bayikti. Materazzi'den hic hoslanmam. Onceden yaptigi insanlik disi davranislarina saysin kirmizi kartini. 10 kalmalarina ragmen, Inter bence cok iyi oynadi. Nerdeyse bir atakta atiyorlardi golu. Korner oldu. Vieira iyiydi Inter'de.

20 Şubat 2008 11:33  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa