7 Şubat 2008 Perşembe

İsviçre'nin Türkleri



Dün oynanan birçok milli maç arasında şüphesiz en merak edilenlerden biri Capello'nun ilk sınavı olmasından ötürü İngiltere - İsviçre maçıydı. Türkler de epey ilgiliyi bu maça, lakin bizim ilgimiz Euro 2008'deki rakibimiz İsviçre'ye ve daha önce Fenerbahçe'de denenen, bu sene Serie A'da Udinese'yi taşıyan Gökhan İnler'e idi.

Gökhan oyunu ve organizatörlüğüyle alkışlattı, siz daha müzmin sakat Emre ve Yıldıray'dan umut bekleyin gözlerinizi kapadığınız ben o işin kralını yapıyorum der gibiydi. Ama asıl sükseyi yapan yeni Wembley'de takımınınn golünü atan Eren Derdiyok oldu. Derdiyok attığı bu golle düne kadar Wembley'de gol atan tek Türk ünvanlı Kubilay Türkyılmaz'a da ortak oldu.

Gecenin bir diğer flaş Türk oyuncusu ise İsviçre 21 Yaş Altı Milli forması giyen Murat Ural'dı. St. Gallen forması giyen santrfor da attı golünü. Bunlar golleri sıralarken Türk Milli takımı golsüzlükten ve oyun içi organizasyonsuzluktan kırılıyor.

Yakın kardeşler ve Kubilay Türkyılmaz için uyuyan sözüm ona oyuncu izleme ekipleri, kış uykusundan bir türlü uyanacağa benzemiyor.

Hayırlı İşler...

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa