11 Şubat 2008 Pazartesi

Kleberson Yetmedi



Bir önceki yazıda belirttiğimiz gibi Arouca ile Kleberson çok kez karşı karşıya geldiler, bu da o anlardan biri. Kleberson Flamengo'yu 1-0 öne geçiren, pek kullanmadığı sol ayağıyla o enfes golü atarak maça da çok iyi başladı. Lakin o gol Flamengo'ya pek iyi gelmedi. Hani öyle goller vardır uyuyan devi uyandırır, bu da onlardan biriydi.

Renato Augusto başta birçok oyuncusundan yoksun Flamengo bu golden sonra tutunamadı sahada. Yıllar sonra çok güçlü bir kadrosu olan Fluminense, o kadronun maestrosu olan ve buradan daha önce anlattığımız Thiago Neves ile coşmaya başladı. O ana kadar pozisyon yakalasa da topu bir türlü soluna alamayan Neves'e frikik ilaç oldu.

Flamengo kalecisi Diego'yu sağ çaprazdan soluyla bir kez avladı, yetmedi daha çaprazdan bu kez kapadığı köşenin çatalına gönderdi topu. O da yetmedi ve Flamengo savunmasını ipe dizerek hat trick yaptı. Maracana'daki 39000 taraftara bir resital izletti ve 4-1'lik galibiyette büyük pay sahibi oldu ( Maçın 11 dakikalık özeti için tıklayınız. )

Yeni Flamengo'lu ve geçtiğimiz hafta gol ile tanışan Tardelli ise maç ortada giderken akıllara zarar bir gol kaçırıp üzdü kırmızı siyah çocukları.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa