8 Şubat 2008 Cuma

Romario Bıraktı



Futbolu zaten 2007 Aralık ayında kel olmamak için kullandığı ilaçta doping maddesi olan Finasteride bulunmasından ötürü bir Palmeiras maçı sonrası aldığı 4 aylık ceza sonrası bırakmıştı.

Vasco'ya hoca olmuştu bunun ardından ama Başkan Eurico Miranda ile bir türlü geçinemiyorlardı. Ne zaman Brezilya basınına baksam bir sürtüşme haberi görüyordum bu 2'linin esasoğlan olduğu.

Romario artık dayanamamış ve istifa etmiş Vasco De Gama teknik direktörlüğünden. Sebebi bize pek yabancı değil. Kulüp Başkan'ın teknik işlere karışması.

Benim birkaç gün sonra blogun "Craque" bölümüne yazacağım isimlerden biri olan ve Vasco kariyerine Romario'nun yerine oyuna girerek başlayan Alan Kardec'in, son maçta yedek soyunacağını öğrenmiş Miranda. Bunu doğru bulmamış ve Romario'ya oynatmasını söylemiş, zira başta PSG olmak üzere birkaç Avrupa kulübü Kardec ile ilgilenmekteymiş.

Kardec sahaya çıkmış sonunda, ama Romario kulübeyi terk-i diyar eylemiş.

Miranda ise pek oralı değil gib , göreve Alfredo Semapio'yu getirmiş hemen. Gerekli gördüğü yerlerde yine teknik konulara karışabileceğini de belirtmiş üstelik.

Bakalım Brezilya basını Mirandasilin yaratıcılığını düşünebilecek mi...

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa