22 Şubat 2008 Cuma

Yargıç Bile Pes Etti



Valencia aile mahkemesi bugün yapıldı. Hiçbiri taviz vermedi, herkes eteğindeki taşı döktü, rahatladı bir güzel. Ama hakim Hulusi Kentmen tadında yaklaştı olaya. Uğraştırmayın beni, tatlıya bağlayın dedi.

Ne Koeman'dan ne de Başkan Soler'den hiçbir gerekçe duyamadan aforoz edildiği, hiçbir kulüple anlaşılmasına izin verilmediğini söyleyen Albelda memnun karardan. İstediği şeyin baştan beri diyalog olduğunu, mahkemenin insanların gerçeği görmeleri için gerekli olduğunu söylerek de bu memnuniyeti açıkça gösterdi zaten. Şu bold cümleyle sen nasıl Valencia'yı mahkemeye verirsin diye düşünebilecek romantik taraftarın da gönlünü almıştır artık.

Soler ve Koeman ise kadro dışı kararının sportif gerekçelere dayandığında ısrarcı. Hatta Koeman bunu Albelda'ya 5 dakika kadar anlattığını da söyledi. Bir şey daha söyledi, o da Albelda'nın bir daha Valencia forması giyemeyeceğini.

Ne olur artık bilinmez ama ama hakime uymayıp da tatlıya bağlayamazlarsa hakim ya reddecek ya da kabul edecek davacı Albelda'nın taleplerini. Her iki kararda da taraflardan biri işi CAS'a kadar götürecek gibi.

Etiketler:

1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Cacik Koemanin guzelim kulubu dusurdugu hale bak.

22 Şubat 2008 22:36  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa