3 Haziran 2008 Salı

Jose Mourinho: Un Grande Allenatore



Şu fotoğraftaki duruşu, bakışı sadece kibir ile açıklamak zor. Sanki Inter'in başına gelmiş gibi değil de, reklam filmi çekiminde rol yapar gibi. Kendi tabiriyle futbolun "özel adamı" 1 sezonluk aradan sonra yine futbolun içerisinde. Yine kendi tabiriyle "eskiden olduğu gibi, değişmeden, işine olan tüm tutkusuyla". Aynı zamanda tüm rengiyle de...

Zira gelir gelmez İtalyanca basın toplantısını patlatmış. Öyle 3 cümlelik de değil. Hatta sorular üzerine "zaten İspanyolca, Portekizce ve İngilizce biliyorum İtalyanca'yı öğrenmek benim için çok zor değil" diyerek o kendine has ve küstahlık derecesine varan güvenini de sergilemiş.




Bundan sonrası ise tam bir şov olacak gibi. Hayır transfer değil. Sadece 3-4 oyuncu alacağını söyledi, senelik 9 milyon avro alacak olan Jose Mourinho. Şovdan kastım karakterinin yansıması. Şimdiden başladı bile. Futbolla ilgili İlk demeci "ben mükemmel bir menajerim" oldu.

Kendisi gibi burnu büyük olan İngilizler bunlardan pek hoşlanmamıştı ama sıcakkanlı İtalyanlar için çok daha farklı olacaktır. Bu arada merak edenler için Times epeyce bir demecini toplamış.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa