4 Şubat 2009 Çarşamba

Miroslav Stevic



Şimdilerde taraftar ve basının önemli gündemlerinden biri Aragones'in Fenerbahçe'ye attığı Josico kazığı. Miroslav Stevic de 1860 Münih kariyerinde beraber çalıştığı Werner Lorant tarafından Fenerbahçe'ye atılmış bir kazıktı. Bir ara "transferi teknik direktörler mi yoksa yönetimler mi yapmalı ? "sorusunun cevabını aramak lazım burada. Stevic'e geri dönelim. 1860 Münih'e sportif direktör olmuş. Sezon başında o koltukta Stefan Reuter oturuyordu, hedef Bundesliga idi ama golcü Lauth dışında doğru dürüst bir hamle yapamadı Reuter. Takım şu an 22 puanla 2. Bundesliga'da 11. sırada. Transfer dönemi kapandığından Stevic'in eli kolu bağlı, seneye 1860 Münih'te neler yapacağını merakla bekliyorum. Zira nedense bu tür kazmalardan iyi yönetici oluyor...

Etiketler:

6 Yorum:

Blogger Sinan Yılmaz dedi ki...

Steviç kazma değildi ki çevikliği hızlanması düşmüş ama teknik bir adamdı geldiğinde.

6-0'lık maçta Serhat'a kestiği muz orta var mesela.
sonra iyide şut atardı diye hatırlıyorum ben

4 Şubat 2009 12:00  
Blogger alperensaylar dedi ki...

abi stevic ile josico kıyaslanamaz bence. stevic zaman zaman iyi de oynuyordu. josico sahaya çıktığında ise nasıl oynayacağından çok maçı bitirip bitiremeyeceğini düşünüyoruz.

4 Şubat 2009 12:33  
Blogger Tutku dedi ki...

Aslında Stevic, Josico'dan çok daha iyi bir oyuncuydu. Uzaktan şutları baya başarılıydı. Ortaları da keza öyle, o ara takımda en düzgün ortaları o kesiyodu, hatta 6-0lık maçta da 2 asisti var diye hatırlıyorum. Ama tabii defansif ortasaha diye aldığın oyuncunun fizik gücüyle ortaya ağırlığını koymasını bekler herkes normalde. Bu açıdan Stevic başarısızdı. Josico'ya gelince, futbolcu değil, adam değil, insan hiç değil valla müdürüm.

4 Şubat 2009 12:34  
Anonymous Adsız dedi ki...

saffet sancakli gibi mi :))

4 Şubat 2009 17:20  
Blogger Ömer Şahin dedi ki...

Steviç o sezon takımın en iyilerinden biriydi. Üst düzey oyun zekası, iyi bir şut tekniği, kesicilik, çalışkanlık. Herifte her şey vardı tabi de başarılı olmak için adam gibi yönetilen bir takımda oynaması gerekiyordu.

5 Şubat 2009 14:35  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Ya ben yaşlanıyor ve unutuyorum ya da şuanki oyuncuların çok kötü oluşundan eskileri birbaşka hatırlıyorsunuz :)

Ama karakterli oyuncuydu Steviç, severim. Başarılı olur inşallah Münih'te.

5 Şubat 2009 15:31  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa