1 Haziran 2009 Pazartesi

4 Türk 4 Takım



Avrupa ligleri tamamen sona erdi. Yurtdışında forma giyen 4 oyuncumuz Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio, Çağdaş Atan ve Ersen Martin'in takımları küme düştü. Bu bir bakıma oyuncu kalitemizin nerede olduğunun da kanıtı aslında. Bu takımların arasında en acı sonu ise Real Betis yaşadı. Hani Real Madrid ve Barcelona'nın puanları dağıtacağını çocuk söylerdi, çok netti manzara ama işi sıkı tutmadılar. 5 maçta aldıkları 1 galibiyet ve 2 beraberlik ligde kalmaya yetmedi ve şu çok kötü Osasuna ligde kaldı. Ricardo Oliveira da futbol cenabetleri arasına katılmış oldu. Önce Zaragoza şimdi Betis. Bayram Tutumlu'nun yaz mesaisi de hayli yoğun geçecektir ama 32 yaşındaki sakat Aurelio'yu da Türkiye dışında bir yere pazarlayamayacağı aşikar. Fenerbahçelilerin büyük çoğunluğu da ahımız tuttu diye sevinmiyorlarsa adam değilim. Geçmişler olsun...

Etiketler: ,

7 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Ben bir Galatasaraylı olarak bile ahımız tuttu diyorum Oliveira'ya :)

1 Haziran 2009 00:34  
Blogger Sinan Yılmaz dedi ki...

"Çağdaş Atan ve Ersen Martin'in takımları küme düştü. Bu bir bakıma oyuncu kalitemizin nerede olduğunun da kanıtı aslında."

Yok canım :) Her şeyi de ligimizin kalitesizliğine bağlamamak lazım.

1 Haziran 2009 01:04  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@extensor

Lig değil oyuncu kalitesinden bahsediyorum. Sadece Türkler oynamıyor Türkiye Ligi'nde ve ben aksine TSL'nin çok küçük görüldüğünü düşünüyorum.

1 Haziran 2009 01:28  
Blogger alperensaylar dedi ki...

vallahi aurelio'ya üzüldüm. sonuçta adam 5 milyon euro istese hak etmedi diyemeyeceğimiz adam alex'in aldığı ücrete yakın (o da 1 milyon euro daha az) istedi diye gitmesine müsaade ediliyorsa aurelio'da pek bir suç yoktur diye düşünüyorum. geri de gelmesini isterim şahsen, emre yerine aurelio oynasın biz de çileden kurtulalım:)

1 Haziran 2009 02:00  
Blogger Her Yol Roma dedi ki...

Betis düştü Osasuna La Liga'da hala. Anlaşılan "ender gelişen Osasuna atakları" cümlesini duymaya devam edicez.

1 Haziran 2009 09:45  
Blogger Öldürmeyen intihar dedi ki...

Hadi Tuncay daha genc,ingiltere liginde piyasa yapacak kendine.Ki gittigi takimin kadrosu ligde kalmaya yeterli gozukuyordu sezon basinda,yine yanlis bir karar aldigini dusunsem de tahammulu daha kolay Aurelio'ya gore.
Sen hangi akla hizmet Betis'e transfer oluyorsun.Sl vitrini varken elinde sonrasinda boyle butun stad aglarsiniz.Cok ta kotu olmadi valla.

1 Haziran 2009 12:48  
Blogger erdersson dedi ki...

eğer türkiye dışından küçük takımlara oyuncu gönderiyorsak ve bununla övünüyorsak bu tamamen aşağılık kompleksiyle ilgili bir durum.ben middilsbrougda oynuyorum diye övenmek saçmalıktır herhalde.birde özellikle medya kendi ligimizi çok düşürüyor başka ligleri yere göğe sığdıramıyor.belkide o ligleri kendi kanallarında verdikleri içindir.

1 Haziran 2009 17:31  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa