21 Haziran 2009 Pazar

Franco Zuculini



Franco Zuculini 1990 doğumlu, 1.75 boyunda. Racing Club takımında ortasahanın ortasında forma giyiyor. Messi & Agüero - Agüero & Zarate'nin sürüklediği, 2006 ile 2007'de şampiyon olan kadronun A seviyesine çıkmasından beri 21 ve altı yaş gruplarına ait turnuvalarda Brezilya'ya sürekli geçilen, duraklamaya giren Arjantin futbolunun en büyük yerel değeri. Maradona'nın rotasyonuna da girmeye başladı. Bugün açıklandığı üzere Hoffenheim formasıyla izleyeceğiz önümüzdeki sezon Zuculini'yi. 4,5 milyon € + bir sonraki transferinden verilecek % 15'lik komisyon karşılığında transferini bitirdi Hoffe. İTalya ve İspanya'dan çok talibi olduğu yazılıp çiziliyordu ve 10 milyon € civarı rakamlar yansıyordu basına. Hoffe iyi iş bitirmiş Racing'in mali krizde oluşunun avantajını kullanarak.
Maicosuel'den sonra da ikinci takviye bu ortasahaya yapılan. Kimileri yeni Mascherano kimileri de yeni Simeone yakıştırması yapıyor Zuculini için.

NTVSpor'un verdiği maçlardan ve altyaş milli takımlarından izleme fırsatı buldum Zuculini'yi birkaç kez.


Bitmek bilmeyen ve çoğu oyuncuda bulamayacağınız bir enerjisi var. İki ceza yayı arasını domine edebilecek kadar enerji dolu bir adam. 4-4-2 dizilişinde, ortasahanın ortasında oynayabilecek tüm yeteneklere hem hücum hem de savunma anlamında sahip bir oyuncu Zuculini. Pas, dripling, yaratıcılık, markaj, çabukluk, devamlılık vs... Hepsini vasatın üzerinde yapabiliyor. Takımı Racing de bu dizilişle oynuyor ve aynı yerde kullanıyordu zaten Zuculini'yi. Hem Llop hem de Lombardi'nin bankosuydu ortasahada Yacob ile birlikte. Tek kusuru boyundan ötürü hava toplarında etkin olamaması bana göre.

Marcelo adındaki işportacı bir babanın en küçük oğlu Zuculini aynı zamanda.
Bu da Ertem Şener'e kıyağım olsun, lazım olacaktır ileride. Gago, Banega, Pablo Ledesma gibi değil de Mascherano gibi ilerlerse kariyeri şayet.

Etiketler: ,

3 Yorum:

Blogger Fabio Luciano dedi ki...

fm 2009'un yıldızlarından.transferi de çok kolay.dmc,mc,mrc mevkileri.ama biz fenerbahçe'de ihtiyaç olduğu için dmc ve mc mevkilerinde kullanıyoruz kendisini.değerini ve yeteneklerini 2-3 yıl içinde inanılmaz artırıyor.seneye hoffenheim'da görünce millete havamı atarım artık bu adamı ben yazdan beri takip ediyorum diye...

22 Haziran 2009 13:14  
Blogger DaesAgelmar dedi ki...

Hoffenheim sanırım İbisevic den sonra yeni bombalar patlatmanın hesabını yapıyor. Arjantin ligi sert bir lig ama taktiksel anlamda oldukça zayıf, Bundesliga bu anlamda bu oyuncuların daha üst düzey liglere geçişi için önemli bir atlama taşı olacaktır.

22 Haziran 2009 16:29  
Blogger DaesAgelmar dedi ki...

Transfer markt a göre Zuculini 1992 doğumlu kardeşi ile birlikte gelmiş hoffenheim'a

22 Haziran 2009 16:59  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa