27 Temmuz 2009 Pazartesi

İmkansız Goller: Claudio Lopez



Hızlı olmak ile ilgili ne kadar lakap varsa almıştı Claudio Lopez. Valencia'da deli fişek bir adamdı. İtalya'da da izlenecek şeyler bıraktı ama asla eskisi gibi, Valencia günlerindeki kadar olamadı. Yine de candır, canandır Lopez. Beckham'ın takımına iyi çakmış 50 metreden. Kaleciyi feci yamultmuş.Sol ayağı formundan birşey kaybetmemiş, özlemişiz...

Etiketler:

4 Yorum:

Blogger DincerDinc dedi ki...

çok iyi gol. . . Lopez artık emekli oldu sanıyodum :)

27 Temmuz 2009 10:20  
Blogger Unknown dedi ki...

Kaleci de iyi girmiş direğe :)

27 Temmuz 2009 11:11  
Blogger Tuncer YILDIZ dedi ki...

Çok keyiflidir uzaktan o topun süzüle süzüle içeri girmesini izlemek. Kaleci de topla beraber gol giriyosa tadından yenmez.

Uzun mesafeli aşırtmanın güzelliği kaleci mi kurtaracak, auta mı çıkacak belirsizliğinin diğer gollere gore daha uzun sürmesidir. Bu kefiyi en iyi yaşayan da topa vurandir, müthiş bir mutluluk ile birlikte engel olunamayan bir gülümseme kah: ifadesi misali.

Kaleci de vuruş anından önceki pozisyonu ile bu tiye alınmayı sonuna kadar haketmiş. Beyzboldan geçme olabilir kendisi.

Vuruş tekniği olarak Pvh'ın mondragona attigina yaklasamasa da güzel gol.

27 Temmuz 2009 17:27  
Blogger İsmail Şayan dedi ki...

Olmamış, kalecinin kapattığı köşeye vurmuş.. Halbuki öbür köşe bomboş.. Ama Aziz Başkan'ın gazabından korkan spor basınının anlı şanlı kalemleri bunu yazamaz, yazamadılar da zaten.. Fener güdümlü spor medyası bunun güzel bir gol olduğunu söyleyemekten başka bir şey yapamaz.. İşte Türk Spor Medyasının hali! İşte spor gazeteciliğinin hali!

27 Temmuz 2009 23:43  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa